... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
michaltt napísal:Ja som bol spokojny, splnilo to moje ocakavania (az na pocasie). Program mohol byt pestrejsi, to je pravda - bolo to trocha chaoticke.
Asi jedine, co mi vadilo bol ten neohladuplny "drifter", ktory robil ramus vsade kde sa dalo - aj tam kde nemusel. Hadzal si to bokom okolo dole zaparkovanych vozidiel a viacero ludi sa stazovalo (hlavne popod svoj nos). To auto robilo neskutocny ramus. Chapem ze chalan sa asi nema kde vyblbnut ale ocakaval som, ze pocas toho, ako sa bude presuvat z miesta na miesto tak nebude palit gumy na kazdom rohu. Boli tam deti, nejake psy a neraz som skoro dostal infarkt ked sa chalan rozhodol ze da cmuk obmedzovacu ked som bol chrbtom meter od auta.
Dufam, ze na buducom rocniku bude krajsie pocasie, nejake to sedenie pod stanom, nejaky stanok pre deti...v podstate veci, ktore byvaju na kazdom lepsom zraze![]()
Miro528 napísal:Presne tomuto "drifterovi" by som sa strasne rad podakoval ze zacal hrabat a hucat ked mal za zadnym kolesom maleho chlapca (mojho syna) ,aj tomu na tom starom vraku ciernom ktory tiez medzi ludmi predvadzal svoje umenie. P.S. Neviete nahodou ich nicky tu na klube???
maiki napísal:Ja nemam nic proti organizatorom ,nato ze to bol Filipov prvy zraz to bolo velmi super za co mu dakukeme , ja som myslel na tie dve individua co tam robili bordelnebudem sa ho tu zastavat, ale myslim ze toto sa dalo riesit aj za pochodu...
neviem ci Filip vedel ze pride a ze bude robit co robil, ale teraz je uz neskoro stazovat sa nanho..
nakolko sema zrusila ucast, aspon niekto tam driftoval a relativne vedel co robi (nie ako ten cierny alebo ta seda tricka-no ten si skusal v dostatocnej vzdialenosti od ludi)
sam som neraz bol za komentatorom nech povie aby ludia nestali tam a tam, lebo ... , takze keby niekto prisiel bud za nim, alebo za filipom, prip. niekym z organizatorov, dalo sa to podla mna riesit... to ze on robil hluposti je jeho vlastna blbost, nabuduce ho tam rovno niekto chyti a povie mu co a ako...
Marek600 napísal:Myslim, ze chlapcisko takuto akciu organizoval prvykrat a na to, ze to malo byt povodne iba fotenie, bol vysledok klobuk dolu. A to, ze tam blbli chalani s autami- myslim, ze dopredu bolo zrejme, ze sa tam bude driftovat, palit gumy a robit sprostosti. Takze vycitat niekomu, ze bol nedostatocne ohladuplny k rodicom a detom, mi pride smiesne
Naopak, skor mi pride nezodpovedne, ze na takuto akciu niekto vezme male deti, ktore mozu kedykolvek vybehnut a sposobit nestastie. Tot moj nazor...
michaltt napísal:Ja Ti tvoj nazor neberiem ale naco sa zapajas do debaty, ak neprispievas k teme ? (hluk a palenie gum mimo vyhradeneho miesta, drifty okolo aut, pred bufetom, medzi ludmi DOLE NA PARKOVISKU atd.) Este kolko krat sa mam opakovat ?
Zraz nie je o tom, aby sa tam robil bordel pokial viem. Mozno pre Teba ano. Ale to je uz tvoja vec. Tu nejde len o deti ale bezpecnost kazdeho clena zrazu. My sme narazali na uplne ine veci, nie na ludi co stali hore. Vrat sa o stranu nazad a citaj. Je logicke, ze tam kde su zabrany treba byt obzvlast opatrny ale na parkovisku - 50m od zony kde sa driftovalo by sa mal clovek citit bezpecne. A nie ze vyjdem z bufetu s ciganskou v ruke a mina ma zadok auta letiaci stranou v doprovode husteho dymu.
rixo napísal:ja len že tu bolo spomenuté, tuším od maikiho, že sa také veci dajú riešiť na mieste - teda dohovorom, len by som dodal že sám som videl a počul že mu niekto hovorí aby sa dole nekrútil a nepomohlo....
rixo napísal:Presne tak, kopec klubákov má deti, dokonca niektorí klubáci sú sami detiJa napr