ma nejaku slabu napravu to BMW ked ju hned odtrhlo a preco je safety car taky shit?
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
kks, toto je cista demencia si mysli ze ked je na zavodoch a ze je safetycar, ze zrazu pojdu vsetci jeho rychlostou? spetaky mu asi nic nehovoria alebo zakazdu cenu chce donutit aby ho nik nepredbehol? no konec
podla mna obaja o sebe vedeli .. len SC mal asi 'pokyn' dostas sa este pred neho ... a on naopak to chcel pichnut este pred safety ... aspon tak mi to pripada ..
Ak som dobre videl tak SC sa mu pichol presne pred kolesá, takže SC dostal pokyn dostať sa pred neho, ale z takej rýchlosti sa asi dosť blbo brzdí na takej dlhej dráhe
Kubo.....tieto auta su stavane presne na to co maju robit....zavody!!! kazde kilo ,gram je pre nich dolezite! Preto tam lietaju kolesa a ine casti auta