... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Sodap napísal:No ale starline nie, radcej neico lepsieho, predsalen, nemenis to kazdy rok, tak nech to nieco vydrzi a nieje to len na oko
Majo napísal:skor si myslim, ze to bolo opacne - remen jebol, pretoze vodna pumpa mala volu a metal sa prilis neprirodzene![]()
mne to tak spravil altik - zadrelo sa lozisko a zistil som to az ked zapiskal remen a malu chvilu na to aj praskol..... (ale to nie v bmw)
Kallon napísal:Tiež som nedávno menil AIRTEX v Elite za 39 Euroja som daval AIRTEX vodnu pumpu pred 2 rokmi a stale drzi
matyson napísal:v tempuse BB.ma stala ta pumpa 150e,sponovak99e,a dalsiesi ani nepamatam,manik mi povedal ze tam hodi este daku zlavu tak potom dam vediet,sam od seba.No ale zas uz ma tam asi trocha aj poznaju,objednavam tam kazdu prkotinku a nie len pre seba.
adko napísal:
no pumpu jedine origo z bmw .. tazko sa zhana niekde inde ... napinacie kladky remene a ine pikoviny sa daju zohnat bez problemov .. vacsinou to robi INA a aj to co Ti daju v bmw je tej znacky len v krabicke s napisom bmw :) Kazdopadne ak nemas dobry zdroj na suciastky nema zmysel ani kupovat niekde inde tie suciastky resp aspon mne ked priamo v bmw daju 25% dole z tej ceny nema zmysel ani riesit lebo inde to tiez nekupis lacnejsie plus minus drobne.A cas je vzacnejsi ako drobne :)
A ked ako pises objednavas tam nieco stale urcite by mali mat iny pristup ako ked tam prides prvy krat a nejaka ta zlava je samozrejma.
A vodnu pumpu starline by som si urcite nedal do auta :) Inak mam skusenost ze ked som zo srandy porovnal cenu suciastok niektorych v autokelly bolo to este viac nez ma vysli priamo v bmw takze asi tak :)
A vodnu pumpu ti mohol odpalit aj remen .. ak uz bol vyhegany a napinaky nenapinali ako mali tak ti mohol vykyvat lozisko vodnej pumpy potom uz to cele slo nakrivo a nakoniec praskol.Mne ako bonus rozmlatilo aj lopatky na vrtuly chladiacej :)