... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Vodna pumpa ORIGO?

Nedeľa, 31. Januára 2010, 16:17

Dnes ked som sa vracal zo zrazu tak mi 50m pred domom jebol remen, ](*,) obtocilo ho okolo viskospojky,vodna pumpa ma vôlu asi 3cm a tecie tadial voda,takze predpokladam ze je KO.Chcem radu,mam tam dat origo pumpu BMW,alebo daku Starline,alebo.....?Ked uz to budem menit a bude to obstrojene mam vymenit aj nieco ine?Dakujem :( Ach aku mam teraz naladu......

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Vodna pumpa ORIGO?

Nedeľa, 31. Januára 2010, 16:25

Tá pumpa v elite či už bude o pár korún lacnejšia ako origo, origo tiež nieje bmw,len ma svoje bmw číslo....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 31. Januára 2010, 20:26

No ale starline nie, radcej neico lepsieho, predsalen, nemenis to kazdy rok, tak nech to nieco vydrzi a nieje to len na oko

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

matyson
Autor témy

Pondelok, 1. Februára 2010, 05:27

Sodap napísal:
No ale starline nie, radcej neico lepsieho, predsalen, nemenis to kazdy rok, tak nech to nieco vydrzi a nieje to len na oko

no ved prave to,aj tak to nechapem preco ked jebol ten remen tak ma ta visko spojka resp.vodna pumpa taku riadnu volu.Hriadel so odklana ze presakuje voda.Dufam ze neni nic ine KO.

Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 1. Februára 2010, 08:30

skor si myslim, ze to bolo opacne - remen jebol, pretoze vodna pumpa mala volu a metal sa prilis neprirodzene :wink:

mne to tak spravil altik - zadrelo sa lozisko a zistil som to az ked zapiskal remen a malu chvilu na to aj praskol..... (ale to nie v bmw)

matyson
Autor témy

Pondelok, 1. Februára 2010, 20:00

Majo napísal:
skor si myslim, ze to bolo opacne - remen jebol, pretoze vodna pumpa mala volu a metal sa prilis neprirodzene :wink:

mne to tak spravil altik - zadrelo sa lozisko a zistil som to az ked zapiskal remen a malu chvilu na to aj praskol..... (ale to nie v bmw)

no asi tek,ale uz som vsetko objednal v tempuse BB.aj to co netrebalo,zas som o 400eur chudobnejs.

Kallon
Auto: VW Passat Variant
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 1. Februára 2010, 21:57

ja som daval AIRTEX vodnu pumpu pred 2 rokmi a stale drzi :D
VW Passat Variant, 140kW,´18
PEUGEOT 308 SW, 73kW,´16
LADA Granta Liftback, 72kW,´17
LADA Kalina SW, 72kW,´17

EX:
SKODA Octavia Combi, 110kW, ´17
PEUGEOT 301, 68kW,´14
ROVER 25, 63kW, ´00
CITROEN C3 Picasso, 68kW, ´13
SUZUKI SX4, 88kW, ´12
BMW E90 320D, 120kW, ´06
BMW E36/5 318ti, 103 kW, ´97
OPEL Ascona C, 1.6 SR, 55kW, ´82
ŠKODA 120LS, 40,5kW, ´86

tom1283
Auto: BMW 328i E46

Utorok, 2. Februára 2010, 13:02

Kallon napísal:
ja som daval AIRTEX vodnu pumpu pred 2 rokmi a stale drzi :D
Tiež som nedávno menil AIRTEX v Elite za 39 Euro :mrgreen:
BMW E46 328i
Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8
Škoda Octavia III 2,0 TDi

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Utorok, 2. Februára 2010, 16:26

pani a poznate uziavtela s nickom jaro? skuste mu napisat, on vam poradi a aj zozenie a preda....
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife

Utorok, 2. Februára 2010, 20:30

hmm starline by som nedaval

TT-SIMIK
Kraj: Trnavský

Utorok, 2. Februára 2010, 20:52

Tak či tak na jeho motor sa pumpy pohybujú od 85-170€....nejakú zlatu strednu cestu by som bral....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

matyson
Autor témy

Utorok, 2. Februára 2010, 21:26

v tempuse BB.ma stala ta pumpa 150e,sponovak99e,a dalsiesi ani nepamatam,manik mi povedal ze tam hodi este daku zlavu tak potom dam vediet,sam od seba.No ale zas uz ma tam asi trocha aj poznaju,objednavam tam kazdu prkotinku a nie len pre seba.

adko
Kraj: Bratislavský

Streda, 3. Februára 2010, 08:27

matyson napísal:
v tempuse BB.ma stala ta pumpa 150e,sponovak99e,a dalsiesi ani nepamatam,manik mi povedal ze tam hodi este daku zlavu tak potom dam vediet,sam od seba.No ale zas uz ma tam asi trocha aj poznaju,objednavam tam kazdu prkotinku a nie len pre seba.

no pumpu jedine origo z bmw .. tazko sa zhana niekde inde ... napinacie kladky remene a ine pikoviny sa daju zohnat bez problemov .. vacsinou to robi INA a aj to co Ti daju v bmw je tej znacky len v krabicke s napisom bmw :) Kazdopadne ak nemas dobry zdroj na suciastky nema zmysel ani kupovat niekde inde tie suciastky resp aspon mne ked priamo v bmw daju 25% dole z tej ceny nema zmysel ani riesit lebo inde to tiez nekupis lacnejsie plus minus drobne.A cas je vzacnejsi ako drobne :)
A ked ako pises objednavas tam nieco stale urcite by mali mat iny pristup ako ked tam prides prvy krat a nejaka ta zlava je samozrejma.
A vodnu pumpu starline by som si urcite nedal do auta :) Inak mam skusenost ze ked som zo srandy porovnal cenu suciastok niektorych v autokelly bolo to este viac nez ma vysli priamo v bmw takze asi tak :)

A vodnu pumpu ti mohol odpalit aj remen .. ak uz bol vyhegany a napinaky nenapinali ako mali tak ti mohol vykyvat lozisko vodnej pumpy potom uz to cele slo nakrivo a nakoniec praskol.Mne ako bonus rozmlatilo aj lopatky na vrtuly chladiacej :)

matyson
Autor témy

Streda, 3. Februára 2010, 19:03

adko napísal:

no pumpu jedine origo z bmw .. tazko sa zhana niekde inde ... napinacie kladky remene a ine pikoviny sa daju zohnat bez problemov .. vacsinou to robi INA a aj to co Ti daju v bmw je tej znacky len v krabicke s napisom bmw :) Kazdopadne ak nemas dobry zdroj na suciastky nema zmysel ani kupovat niekde inde tie suciastky resp aspon mne ked priamo v bmw daju 25% dole z tej ceny nema zmysel ani riesit lebo inde to tiez nekupis lacnejsie plus minus drobne.A cas je vzacnejsi ako drobne :)
A ked ako pises objednavas tam nieco stale urcite by mali mat iny pristup ako ked tam prides prvy krat a nejaka ta zlava je samozrejma.
A vodnu pumpu starline by som si urcite nedal do auta :) Inak mam skusenost ze ked som zo srandy porovnal cenu suciastok niektorych v autokelly bolo to este viac nez ma vysli priamo v bmw takze asi tak :)

A vodnu pumpu ti mohol odpalit aj remen .. ak uz bol vyhegany a napinaky nenapinali ako mali tak ti mohol vykyvat lozisko vodnej pumpy potom uz to cele slo nakrivo a nakoniec praskol.Mne ako bonus rozmlatilo aj lopatky na vrtuly chladiacej :)

lopatku odjebalo aj mne,mas pravdu,ja som tiez obvolal dake suciastky a dake su draksie ako v BMW.Dik za pm

matyson
Autor témy

Štvrtok, 11. Februára 2010, 19:25

Takze vodna pumpa ma stala v Tempuse BB:121,47eur po zlave.Normalne 151,84eur.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných