... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Martin46 napísal:Poprosim o radu, pri kazdom zamykani mi doteraz zamykalo a odomykalo centralom aj kufor.
Zrazu to prestalo a musim ho odomykat osobitnym tlacidlom na dialkovom ovladani.
ako vratit povodny stav?
Martin46 napísal:Tak to neviem ci sa nepokazilo, doteraz vsetko slapalo ako malo, teraz to uz tak nejde a kufor sa mi neotvara ani s centralom, takze asi to v tlacidle nebude.
Martin46 napísal:kufor sa da samozrejme otvorit tlacidlom na kluci a aj samotnym klucom, len sa uz neotvara spolu s celym autom.
som na 99 percent presvedceny ze to je iba nejak vypnute to otvaranie, kedze som sa uz s dvoma pripadmi stretol ked to takto nefungovalo, potom pootacali klucom v zamku kufra a znovu to islo
winter napísal:ano, pootocenim zamku na kufri sa zablokuje otvaranie kufra tlacitkom na kufri. pojde otvorit tlacitkom na dialkovom. alebo klucom v zamku. skus sa s tym pohrat.
da sa to zablokovat, aby ti cigosi nevyrabovali kufor na semaforoch.
ja to mam stale zablokovane, ale ma to nevyhodu, ked mam kluc v
zapalovani, nefunguju na nom tlacitka, takze ked chcem otvorit
kufor, musim vypnut motor a vytiahnut klucik. potom ide otvorit.
Martin46 napísal:ano presne tak;)) konecne niekto kto mi rozumie, ja len teraz neviem ze ako to pootocit lebo to nejake nejde:((
winter napísal:ano, pootocenim zamku na kufri sa zablokuje otvaranie kufra tlacitkom na kufri. pojde otvorit tlacitkom na dialkovom. alebo klucom v zamku. skus sa s tym pohrat.
da sa to zablokovat, aby ti cigosi nevyrabovali kufor na semaforoch.
ja to mam stale zablokovane, ale ma to nevyhodu, ked mam kluc v
zapalovani, nefunguju na nom tlacitka, takze ked chcem otvorit
kufor, musim vypnut motor a vytiahnut klucik. potom ide otvorit.