Nedeľa, 24. Januára 2010, 13:19
Ako nechcem sa tymto nikoho dotknut ale chcel by som k tejto teme ties nieco povedat ,,,pred mojim BMW 320d som mal asi 3 dieselove auta co bolo najprv wv golf 3 1.9tdi,potom audi 100 2.5 TDi ,a nakoniec wv golf 4 1.9TDI az po moje terajsie BMW 320d...do vsetkych aut som daval sport filtre a mozem zarucene povedat ze sa menil zvuk auta ako aj vykon a hlavne pri rozbehu ,,,,ako nechcem sa tu hrat na chitraka lebo som s tymito autami nebol nikdx na brzde az kym som nekupil tu 4 golfa ,, tomu som sa zacal venovat troska viac ,,,, bol to 81kw motor ,,,, moja prva investicia bola otvorene sanie s od PIPER CROSU...za ktore som dal cca 100e..kedze moj znami pracuje na valcovej brzde tak som tam stravil dost casu ,,,, najprv bola zmena vo vykone asi o nejakych 8 konikov nieje na zahodenie ked nechcte davat cip a zvuk ten sa nedal porovnat turbo pocujete akoby bolo v kabine ,,,ale postupom casu sme zistili ze to nieje ono lebo auto tahalo od motora horuci vzduch ,,, tak sme museli spravit z boku od motora laminatovx krit a potiahli sme hadicu od predneho naraznika k filtru co bol zarucene dobrx prinos cerstveho vzduchu ,, potom bol vykon 12 koni,,,, a ked som naneho kupil sport vyfuk a odstranil katalizator celkovy vykon bol nejakych 23 konikov ,,, ci uz mi verite alebo nie je to len navas ....ako moj zaver je taky ze na jar bude prva moja investicia do sport sania a poriadneho vyfuku a potom vam poviem ci sa to zmenilo alebo nie ,,,,, a este k tomu ze to autu neprospieva tak to je BULL SHIT,,,