... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Bodka
Autor témy
Auto: EX: E36 325TD
Kraj: Bratislavský

Servo E36 325td

Pondelok, 15. Februára 2010, 01:32

Takze sa mi vcera stala taka vec. Ako som parkoval zdalo sa mi , ze som pocul aj citil nejake slabe "chrupnutie" a od vtedy mi zacalo hucat servo. Oleja je dost, nechcem s tym jazdit kym nezistim problem, nech to nezrusim ak sa to da este spravit. Kedze som s tym bol kus od domu, este som dosiel domov, ked som odchadzal zdalo sa , ze miestami vynechava, ale potom uz islo normalne, teda az na jemne vibracie a to hucanie, ktore bolo v niektorych miestach vytocenia volantu silnejsie. Niesom si isty, ale zdalo sa mi, ze neskor to hucanie bolo trochu slabsie.

Nejake navrhy co s tym? Zatial mam v plane skusit vymenit olej.
Naposledy upravil/-a Bodka v Pondelok, 15. Februára 2010, 10:31, upravené celkom 1 krát.
Obrázok

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Re: Servo E36 325td

Pondelok, 15. Februára 2010, 10:17

Mne takto skapalo riadenie muselo ísť druhé , ale skús dať druhú náplň,možno je vyskozita v puči,daj neutral,troska otáčok a toč.Stalé je to zlé,alebo ok?

Bodka
Autor témy
Auto: EX: E36 325TD
Kraj: Bratislavský

Re: Servo E36 325td

Štvrtok, 25. Februára 2010, 13:35

Takze olej nepomaha. Zrejme niekde chyta vzduch. Ked sa trosku zatazi, zacne penit v nadobke, dokonca vytlacat olej.
Vie mi niekto poradit ako zistit ci je problem v riadeni, alebo v cerpadle? Nikde nepresakuje.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných