... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
kolajnica napísal:Bol som v Nitre v Bmw nikdy viac. Nechal som tam za opravu 1500eur. a bavili sa so mnov ako keby som bol hnoj . Personal nula bodov. Jedina bola normalna ta baba na recepcii. Na kluč ktory som si objednal čakam mesiac nie su schopny ani zavolat.
nrtm napísal:Ale servis robia aj v krskanoch v HM cars
exzot napísal:v rija bavaria robím už 2 roky čiže viem ako to tam funguje nehovorím že to je dokonalý servis ale ktorý servis je dokonali to že sa skladník na vás neusmeje keď dôjde voľakto a čo by ste chceli? Skúste vy robiť toho skladníka odraná behať do dielne z dielne hore do skladu podotýkam na druhe poschodie obsluhovať mechanikov čo furt behajú a potrebujú diely prijať tovar potom objednávať tovar riešiť kraviny tých niektorých debilov čo tam dôjdu keď dôjde tovar si ho musí ponosiť do skladu ( na druhe poschodie ) porozdeľovať pozapisovať obsluhovať vás čo tam dôjdete potrebujete dôjdu tam jak najvätčši sak oni máju bmw a bude robiť zo seba machra tam a vykecávať sa stažovať a potom keď dôjde dakto normálni tak sa čuduje že sa neusmeje a je neochotný je rad že si konečne sadol na tu stoličku čo tam ma a nedaj bože ešte keď je obdobie prezúvania kolies este chudák musí behať s paletakom do araveru do skladu a sam vláčit tie tažke kravy na X6 a X5 a keď je ešte zasnežene tak ten paletak tahat ces ten sneh hore kopcom tomu človeku Nezavidím aboslutne nič a vobec sa nečudujem že sa sprava tak jak sprava a to už nehovorím o prijímacích furt behať dielna showroom dielna showroom potom na klampiaren vybehnut dolakovne vybehnut a furt dačo a ani si nedokážete predstaviť aky ludia tam chodia jeden taký človek vie viac človeka zdeptat jak celi den pracovať v bani (vlasnte skusenisti) a este keď sa začne stažovat na volaco a rozculovat a najlepise je ked sa dako dostane do dielny kde pracuje sa na jeho aute a začne tam nadvamy stat a vypravat vam do toho ako to mate robiť a potom keď sa auto odozdava tak sa začne stazovat ze sme mu ukradli z auta cd darinky rolincovej alebo ze sme mu ukradli naftu z nadrzi a podobne a takých ludi tam dojde milion lebo tie nove bavoraky maju veticsnou namysleny debily ktory si osebe velmy myslia alebo vychdunte blondate zlatokopky co hu za volantom tej x6 ani nevidet nehovorim ze setci co maju nove auto su taky a potom to tak dopadne a potom ked dojde daky normalny clovek na starsom aute tak so uz setci kaput a je rad ze je rad a potom na takychto forach sa tu bude vypisovat aky su neochotny a podobne kazdemu kto to hovori by som ho na tyzden posadil na miesto toho skaldnika alebo prijmaceho doprial by som im to nech vedia co to je a nie sa tu stazovat aky su neochotny len to som chcel povedat ako sa spravaju zakaznici nam tak sa spravame my zakaznikom a este ked tomu pridate tu unavu tak jak vzdy si to odnese ten neviny a normalni takto to vmto svete bezi bohuzial
exzot napísal:a vlastne k teme podla mna co sa tyka a servisu je to kvalitny servis s kvalitnymi mechanikmy ktory si nemozu dovolit volaco zanedbat a nespravit poriadne ze a tento srobik netreba alebo toto nepasuje nechajme to tak to ze mozno vase auto tam je trosak dlchsie nie ani tak vina mechanika ten robi co ma skor ze nedojdu nacas nahradne diely z nemecka a potom robte daco ked nemate nato veci.