... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

vik59
Autor témy
Auto: 525D LCI
Kraj: Nitriansky

Servis BMW Nitra

Streda, 10. Februára 2010, 20:27

Ake su vase skusenosti s touto firmou?
RIJA Bavaria, s.r.o.
Drážovská ul.
949 01 Nitra

nrtm
Auto: firemne

Re: Servis BMW Nitra

Štvrtok, 11. Februára 2010, 09:37

Ja osobne som si u nich objednaval kluc do auta. Vybavenie bol expresne, na to nemozem nic povedat. Ale pocit z personalu, nic moc. Mal som pocit, ze ked som povedal ze mam uz starsie auto, tak som z nich mal pocit, ze co tu chces? Aj kamarat si u nich chcel objednat nejake veci na starsiu sedminu, a radsej sa otocil na opatku pri ich ochote. Ale ked prides na nejakom novsom modeli, ako pani ktora tam bola v tedy ked aj ja na novej X5, tak okolo tej sa krutili a usmev od ucha k uchu. Ale toto je moj osobny nazor.

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39

Štvrtok, 11. Februára 2010, 11:33

V tom servise som bol viac krat..ziadne problemy som nemal...pan, ktory ma na starosti nahradne diely velmi ochotny nie je, ale s veducim servisu panom Ing. Branislavom Stanom mam len dobre skusenosti..velmi ochotny a mily pan...ak je nejaky problem, treba sa obratit na neho...

btw: tiez nemam najnovsi model (E39 ´02)

Užívateľov profilový obrázok
dukan
Auto: cakatel..

Štvrtok, 11. Februára 2010, 13:46

da sa..je to jediny origo BMW servis,robi mi tam kamarat mechanika..aj starsie auta 8)
Freude am Fahren..

eX 520i e39 gelbes leder
eX 318i e 36 individual M-paket
eX 316i e 36 compakt,blau

vik59
Autor témy
Auto: 525D LCI

Štvrtok, 11. Februára 2010, 16:58

totizto zachvilu bude potrebovat moja e60-2 inspekciu,nerad by som bol keby nieco zbabrali!!
inak dík za prispevky....

kolajnica
Auto: Bmw 5
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 7. Februára 2011, 10:52

Bol som v Nitre v Bmw nikdy viac. Nechal som tam za opravu 1500eur. a bavili sa so mnov ako keby som bol hnoj . Personal nula bodov. Jedina bola normalna ta baba na recepcii. Na kluč ktory som si objednal čakam mesiac nie su schopny ani zavolat.

TomNR
Auto: BMW 318ti

Pondelok, 7. Februára 2011, 13:23

kym boli este dole, v budove vw, tak boli vpohode... teraz, aspon pan od nahradnych dielov veru ochotny nieje... ale stacilo dojst v obleku zo skusky a hned to bolo o inom...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

nrtm
Auto: firemne

Pondelok, 7. Februára 2011, 13:47

Ale servis robia aj v krskanoch v HM cars

exzot
Auto: BMW e34 525TDS

Štvrtok, 10. Februára 2011, 21:13

v rija bavaria robím už 2 roky čiže viem ako to tam funguje nehovorím že to je dokonalý servis ale ktorý servis je dokonali to že sa skladník na vás neusmeje keď dôjde voľakto a čo by ste chceli? Skúste vy robiť toho skladníka odraná behať do dielne z dielne hore do skladu podotýkam na druhe poschodie obsluhovať mechanikov čo furt behajú a potrebujú diely prijať tovar potom objednávať tovar riešiť kraviny tých niektorých debilov čo tam dôjdu keď dôjde tovar si ho musí ponosiť do skladu ( na druhe poschodie ) porozdeľovať pozapisovať obsluhovať vás čo tam dôjdete potrebujete dôjdu tam jak najvätčši sak oni máju bmw a bude robiť zo seba machra tam a vykecávať sa stažovať a potom keď dôjde dakto normálni tak sa čuduje že sa neusmeje a je neochotný je rad že si konečne sadol na tu stoličku čo tam ma a nedaj bože ešte keď je obdobie prezúvania kolies este chudák musí behať s paletakom do araveru do skladu a sam vláčit tie tažke kravy na X6 a X5 a keď je ešte zasnežene tak ten paletak tahat ces ten sneh hore kopcom tomu človeku Nezavidím aboslutne nič a vobec sa nečudujem že sa sprava tak jak sprava a to už nehovorím o prijímacích furt behať dielna showroom dielna showroom potom na klampiaren vybehnut dolakovne vybehnut a furt dačo a ani si nedokážete predstaviť aky ludia tam chodia jeden taký človek vie viac človeka zdeptat jak celi den pracovať v bani (vlasnte skusenisti) a este keď sa začne stažovat na volaco a rozculovat a najlepise je ked sa dako dostane do dielny kde pracuje sa na jeho aute a začne tam nadvamy stat a vypravat vam do toho ako to mate robiť a potom keď sa auto odozdava tak sa začne stazovat ze sme mu ukradli z auta cd darinky rolincovej alebo ze sme mu ukradli naftu z nadrzi a podobne a takých ludi tam dojde milion lebo tie nove bavoraky maju veticsnou namysleny debily ktory si osebe velmy myslia alebo vychdunte blondate zlatokopky co hu za volantom tej x6 ani nevidet nehovorim ze setci co maju nove auto su taky a potom to tak dopadne a potom ked dojde daky normalny clovek na starsom aute tak so uz setci kaput a je rad ze je rad a potom na takychto forach sa tu bude vypisovat aky su neochotny a podobne kazdemu kto to hovori by som ho na tyzden posadil na miesto toho skaldnika alebo prijmaceho doprial by som im to nech vedia co to je a nie sa tu stazovat aky su neochotny len to som chcel povedat ako sa spravaju zakaznici nam tak sa spravame my zakaznikom a este ked tomu pridate tu unavu tak jak vzdy si to odnese ten neviny a normalni takto to vmto svete bezi bohuzial

exzot

Piatok, 11. Februára 2011, 06:43

kolajnica napísal:
Bol som v Nitre v Bmw nikdy viac. Nechal som tam za opravu 1500eur. a bavili sa so mnov ako keby som bol hnoj . Personal nula bodov. Jedina bola normalna ta baba na recepcii. Na kluč ktory som si objednal čakam mesiac nie su schopny ani zavolat.

Ten kluč na ktory uz mesiac cakas neni chyba rija bavaria ze ho este nemas ale Mníchova ked ho z Mnichova neposlu tak co ti ma rija dat? a uz vobec nechapem preco by ti mali zavolat ked dodje kluc tak ty zavloaju dobry den uz vamdosiel kluč co cakas ze kazdy den ty budu volat prepacte ale este nedosiel. Niekedy dodje diel na druhy den ale niekedy sa na diely caka aj par mesiacov hlavne na starsie auta ten Mníchov tiez nerobi zazraky.

exzot

Piatok, 11. Februára 2011, 06:45

nrtm napísal:
Ale servis robia aj v krskanoch v HM cars

spravia ty aj tam ale uz neni autorizovany

exzot

Piatok, 11. Februára 2011, 06:53

exzot napísal:
v rija bavaria robím už 2 roky čiže viem ako to tam funguje nehovorím že to je dokonalý servis ale ktorý servis je dokonali to že sa skladník na vás neusmeje keď dôjde voľakto a čo by ste chceli? Skúste vy robiť toho skladníka odraná behať do dielne z dielne hore do skladu podotýkam na druhe poschodie obsluhovať mechanikov čo furt behajú a potrebujú diely prijať tovar potom objednávať tovar riešiť kraviny tých niektorých debilov čo tam dôjdu keď dôjde tovar si ho musí ponosiť do skladu ( na druhe poschodie ) porozdeľovať pozapisovať obsluhovať vás čo tam dôjdete potrebujete dôjdu tam jak najvätčši sak oni máju bmw a bude robiť zo seba machra tam a vykecávať sa stažovať a potom keď dôjde dakto normálni tak sa čuduje že sa neusmeje a je neochotný je rad že si konečne sadol na tu stoličku čo tam ma a nedaj bože ešte keď je obdobie prezúvania kolies este chudák musí behať s paletakom do araveru do skladu a sam vláčit tie tažke kravy na X6 a X5 a keď je ešte zasnežene tak ten paletak tahat ces ten sneh hore kopcom tomu človeku Nezavidím aboslutne nič a vobec sa nečudujem že sa sprava tak jak sprava a to už nehovorím o prijímacích furt behať dielna showroom dielna showroom potom na klampiaren vybehnut dolakovne vybehnut a furt dačo a ani si nedokážete predstaviť aky ludia tam chodia jeden taký človek vie viac človeka zdeptat jak celi den pracovať v bani (vlasnte skusenisti) a este keď sa začne stažovat na volaco a rozculovat a najlepise je ked sa dako dostane do dielny kde pracuje sa na jeho aute a začne tam nadvamy stat a vypravat vam do toho ako to mate robiť a potom keď sa auto odozdava tak sa začne stazovat ze sme mu ukradli z auta cd darinky rolincovej alebo ze sme mu ukradli naftu z nadrzi a podobne a takých ludi tam dojde milion lebo tie nove bavoraky maju veticsnou namysleny debily ktory si osebe velmy myslia alebo vychdunte blondate zlatokopky co hu za volantom tej x6 ani nevidet nehovorim ze setci co maju nove auto su taky a potom to tak dopadne a potom ked dojde daky normalny clovek na starsom aute tak so uz setci kaput a je rad ze je rad a potom na takychto forach sa tu bude vypisovat aky su neochotny a podobne kazdemu kto to hovori by som ho na tyzden posadil na miesto toho skaldnika alebo prijmaceho doprial by som im to nech vedia co to je a nie sa tu stazovat aky su neochotny len to som chcel povedat ako sa spravaju zakaznici nam tak sa spravame my zakaznikom a este ked tomu pridate tu unavu tak jak vzdy si to odnese ten neviny a normalni takto to vmto svete bezi bohuzial

a vlastne k teme podla mna co sa tyka a servisu je to kvalitny servis s kvalitnymi mechanikmy ktory si nemozu dovolit volaco zanedbat a nespravit poriadne ze a tento srobik netreba alebo toto nepasuje nechajme to tak to ze mozno vase auto tam je trosak dlchsie nie ani tak vina mechanika ten robi co ma skor ze nedojdu nacas nahradne diely z nemecka a potom robte daco ked nemate nato veci.

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39

Piatok, 11. Februára 2011, 09:26

exot: vsetko co si napisal neobsahuje ani jeden rozumny argument, preco sa zamestnanci (nehovorim, ze vsetci) Rija Bawarie spravaju tak ako sa spravaju. V tom podniku slovo pracovna moralka asi vela ludom nic nehovori....vyhovarat sa na "tazkost" prace , za ktoru ste riadne plateni je smiesne a detinske. Na druhej strane je aj scestne za vsetko vnit iba pracovnikov. V prvom rade je na vine manazment, ktori asi nevie vybrat ludi, ktori by boli voci zakaznikom ustretovi,ochotni...

Odbornost a kvalifikovanost mechanikov by som nehodnotil...jednak som tam auto na servis nikdy nemal (ked neratam diagnostiku a drobne vymeny dielov) a mechanici su podla mna vsade rovnaki...jeden lepsi, druhy horsi, neberuc ohlad na to ci je to mechanik fiatu,bmw,renaultu alebo mercedesu...
Ale pokial niekto robi s ludmi, tak sa jednoducho musi vediet adekvatne spravat....kazdy mame "svoje dni",ved sme ludia, ale nie 365 dni v roku...

raven14
Auto: F10 525D 2011

Piatok, 11. Februára 2011, 13:41

exzot napísal:
a vlastne k teme podla mna co sa tyka a servisu je to kvalitny servis s kvalitnymi mechanikmy ktory si nemozu dovolit volaco zanedbat a nespravit poriadne ze a tento srobik netreba alebo toto nepasuje nechajme to tak to ze mozno vase auto tam je trosak dlchsie nie ani tak vina mechanika ten robi co ma skor ze nedojdu nacas nahradne diely z nemecka a potom robte daco ked nemate nato veci.

Aj tá odbornosť sa dá brať veľmi relatívne, lebo keď ti v "autorizovanom" servise nahnevaný príjmací technik oznámi, že prevodovky neopravujú, čo si mám ja ako zákazník o tom myslieť? Asi to, že to nevedia a radšej tam nedám opraviť nič a pôjdem tam, kde mi opravia všetko.

VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Piatok, 11. Februára 2011, 14:03

to exot: Uplne súhlasím s el_dodisom. Vystihol to dobre. Predstav si že po skončení pracovnej doby v servise ideš na nákup, chceš kúpiť niečo čo si dlhšie chcel, čo ťa poteší a ked dojdeš do obchodu tak si ta predavačka nevšíma, opýtaš sa jej niečo a odpovedá odmerane, bez nálady ako keby si ju zdržiaval... Asi by ti to nebolo príjemné. Nespokojný odchádzaš preč, nič si nekúpil. Tá predavačka mohla mať za sebou tiež veľmi ťažký den, majiteľ ju obvinil z veci ktorá sa nestala jej pričinením, dostala nový tovar s ktorým mala veľa práce, arogantný zákazník sa na ňu vykričal pri reklamácii tovaru alebo zistila že ma v pokladni manko 30€. To všetko je možné. Ospravedlnoval by si jej správanie? Ved nič zlé si jej nespravil, len si tam chcel nechať peniaze a spraviť si radosť...

A čo ak ten zákazník, ktorý príde do BMW servisu mal taktiež veľmi ťažký deň a ked si konečne nájde kúsok voľného času na svoje auto, svoju záľubu, svoj relax tak sa stretne len s neochotou, odmeranosťou prípadne aroganciou. Ber to aj z tej druhej stránky...
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných