bohaca, si to ale riadne napisal, jedine co mi je z toho jasne je, ze ti tam nieco buchne ked zatiahnes rucnu. Ci rucna naozaj zabrzdi, tak to ani sam nevies, lebo ani nevies preco, ale radsej ju pustis.
Skus dat viac info.
Co je to supa? (bananova

), rana? (pasazier na zadnom sedadle zo strachu o svoj zivot vystreli z pistole?)...troska na odlahcenie.
Ak je to rana? podla zvuku by si cca mohol identifikovat odkial to moze ist. Je to napr. taky zvonivy kovovy zvuk?
Ako ma e91 riesenu rucnu? Tiez ju ma v naboji kotuca? ci ma vzadu len kotuc? Ak len kotuc, tak robi to aj pri prudkom zabrzdeni pedalom?
Kludne tam moze byt nejaka vola, pripadne sa nieco moze pri prudkom zabrzdeni zaseknut a potom uvolnit apod.
Ono najlepsie bude dat auto na zdvihak a omrknut to tam, precistit resp. premazat.
PS: mne po zime nejak vyschla medena pasta na prednom strmeni a nejaka cast sa okoby nevracala pri brzdeni. Ked som potom brzdil, tak kym to znova zacalo zaberat, tak sa ozval taky tupy kovovy zvuk. Po premazani dosadacich ploch platniciek atd vsetko OK a uz viac som to nepocul.