... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Re: referencie na ludi repasujucich automaty

Utorok, 20. Decembra 2011, 23:53

lubomt napísal:
TT-SIMIK - Tebe takisto prajem co najmenej pokazenej prace, najlepsie ziadnu, co najviac uspechov v praci a sukromi a hlavne - VEĽA ZDRAVIA DO DAĽŠÍCH ROKOV A ABY ICH BOLO MNOHO :D
takisto všetkým tu na fóre

P.S. na to, že niekedy sa prevodovka po oprave poskodi, ci uz nasou vinou alebo vinou vadneho dielu, bohuzial, nic nie je dokonale, ale snazime sa robit vzdy tak, aby sa auto uz nevratilo. Niekedy to na prvu supu nejde, ked odide bud supatkova skrinka, alebo cast , co sme nemenili a bola dobra, takisto odchadzaju aj nove diely, ako ked si kupite new telku a za par dni prestane ist. Skryte zavady sa tazko odhaluju.Ale kludne Ti odpoviem, preco sa robila prevodovka druhy krat, len mi treba povedat, ake auto a kedy sa robilo. No napisal si to tak, akoby sme Ti to nespravili a auto zle jazdilo doteraz. Takze podla teba sme totalne zlí odborníci a robíme zle, neodporucas . Takze poprosim datum odovzdania, nech to tu napisem verejne :roll:
Bohuzial mam posledne dni bojovu naladu, pretoze kazdy chce prevodovku najlepsie hned na pockanie alebo do konca tyzdna. A roztrhat sa nemame ako ](*,)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 21. Decembra 2011, 11:54

lubomt napísal:
Takze podla teba sme totalne zlí odborníci a robíme zle, neodporucas . ](*,)

Takuto vec som nenapísal,nevytrhávaj z kontextu....))))...... len som napísal skusenosti mojich klientov, ktorých som k tebe poslal a spokojnost tam nebola a viem,že viacej by som ich tam neposlal...aspon pokial nebudem počut nazory dalších ludí čo si u teba dali urobit auto a boli spokojný.....kedže je demokracia,tak si každý prezentuje svoje nazory a skusenosti a ja som si ho tak isto odprezentoval, a poviem ti že som chcel už pred pol rokom,ale čakal som na dalších nespokojných aby som voči tebe bol korektnejší,že možno si mal len zle dni........neber to ako zlu reklamu,ale ako to,že par ludom sa pár vecí nepáčilo,aj ked musím povedaž,že pracu si v mojich prípadoch dokončil......toto nech je mementom že budeš robit o niečo zodpovednejšie a radšej vždy ludí upozorni že čo sa môže ešte po repase stat,aké komplíkacie su možné,aj ked sa nemusia vyskytnut....

Merry christmas and happy new year......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

lubomt

Streda, 21. Decembra 2011, 18:55

TT-SIMIK - ale ja som uz pisal , KONKRETIZUJ !!! Co je to neboli spokojni ??? to tu aj ja mozem ohovarat a nic nenapisat. Taketo info su o nicom. Takze ? neurobili sme im kavu? Nemohli byt pri aute? Nevideli super luxusne priestory? nebolo im dostatocne vsetko vysvetlene? Musim tam byt vzdy , ked niekto pride? Ked pojdem k tebe na servis, tiez mozem aj ja zacat pisat sprostosti... Alebo mas vsetko dokonale? Chcem len konkretne, co sa tym "viacerym kamaratom" nepacilo.
Stojim si za tym, ze po oprave automatov tu na SK mame najmenej reklamacii a okrem jednej sme doteraz vsetky urobili a vsetky chodia bezproblemovo. Ak nie, konkretizovat !!! Lebo ked chces na niekoho nakydat, tak treba aj napisat preco, vies? Ty mas vsetko super? nechcem sa tu vytahovat,ale kto tu prispieva viac ohladom automatov ako ja? Pisem tu sprostosti, dohady ako niektori ??? napisal som niekomu nieco co nebola pravda? Skus si to prosim ta a potom sa mozeme rozpravat ohladom automatov, potom mozes upozornovat, co keby sa stalo hento, co tamto... ja neprispievam ohladom toho, co neovladam. Preto nepisem ohladom motorov atd., i ked myslim ze ovladam motory o dost viac ako vacsina tunajsich prispievajucich.
Ked tu takto vypisujem ohladom zleho slova na nasu fy, myslim ze co ma poznaju ludia , nie som ziadny nadutec co si nevidi na spicku nosa. Ked mozem , pomozem co sa da...

lubomt

Streda, 21. Decembra 2011, 19:06

lubomt napísal:
TT-SIMIK - ale ja som uz pisal , KONKRETIZUJ !!! Nikto Ti nazory neberie. Co je to neboli spokojni ??? To tu aj ja mozem ohovarat a nic nenapisat. Taketo info su o nicom. Takze ? neurobili sme im kavu? Nemohli byt pri aute? Nevideli super luxusne priestory? nebolo im dostatocne vsetko vysvetlene? Musim tam byt vzdy , ked niekto pride? Ked pojdem k tebe na servis, tiez mozem aj ja zacat pisat sprostosti... Alebo mas vsetko dokonale? Chcem len konkretne, co sa tym "viacerym kamaratom" nepacilo.
Stojim si za tym, ze po oprave automatov tu na SK mame najmenej reklamacii a okrem jednej sme doteraz vsetky urobili a vsetky chodia bezproblemovo. Ak nie, konkretizovat !!! Lebo ked chces na niekoho nakydat, tak treba aj napisat preco, vies? Ty mas vsetko super? nechcem sa tu vytahovat,ale kto tu prispieva viac ohladom automatov ako ja? Pisem tu sprostosti, dohady ako niektori ??? napisal som niekomu nieco co nebola pravda? Skus si to prosim ta a potom sa mozeme rozpravat ohladom automatov, potom mozes upozornovat, co keby sa stalo hento, co tamto... ja neprispievam ohladom toho, co neovladam. Preto nepisem ohladom motorov atd., i ked myslim ze ovladam motory o dost viac ako vacsina tunajsich prispievajucich.
Ked tu takto vypisujem ohladom zleho slova na nasu fy, myslim ze co ma poznaju ludia , nie som ziadny nadutec co si nevidi na spicku nosa. Ked mozem , pomozem co sa da...

TT-SIMIK

Streda, 21. Decembra 2011, 20:49

Keby som si mal pametat všetky veci, čo mi každý vešia na nos,tak by som mal hlavu ako trnavska vodaren.......Tý chalani niesu s klubu,lebo keby boli,tak už to tu je vycapené,ja si nepametám čo bolo pred dvoma týždnami,nieto ešte pred pol rokom.....tak odomna nečakaj že budem konkretizovat,ale ked mi chlapci prídu na servis tak určite sa ich opýtam ako to bolo aby som si obnovil info.......ja som tu neni od toho aby som ti kazil kšeft......ozaj ja som tuto tému ani nezačal.......idu vianoce,sviatky pokoja tak sa tu nebudeme dotahovat,aj tak by si mal na všetko odpoveď..........PF2012
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

eEDOo
Auto: BMW E61

Streda, 21. Decembra 2011, 22:48

lubomt napísal:
Inak som rad že sme si naliali čistého vína. Zdrba viem zdržať, keď spravím chybu, ked ju nespravím, viem si ju obhájit. INAK - bol by som rád, keby sme si vysvetlili, ze ked som to tam zbadal nebolo mi vsetko jedno... To jest akože čo? Robime nespravne, poskodili sme auto, nespravne sme naplnili prevodovku, oklamali sme Ta? Pokazila sa Ti prevodovke hned po výmene? alebo čo? Dlho to trvalo? Dosť pochybujem, že niekto tu na SK vymeni olej rychlejsie ako u nas, ma diely zväčša hned skladom... Alebo niekto ano? vždy cenu oleja , dielov, prace poviem dopredu, malokedy je to inak... takže čo bolo naprd? Ako bolo predo mnou uz povedane, od toho je tu forum, aby sme si tu dobre nakydali na hlavy, co chalani ?

myslim, ze v tom prispevku to je jasne napisane. Akoze ked sa mechanici zacnu bavit o tom, ze kolko tam vobec ma ist oleja, po tom co ho vsetok vypustili von, dva litre?, 5?,10?....uvidime?....chces povedat, ze tebe by usmev nezmrzol?! a sam dobre vies, ze repas neni lacna zalezitost a vyhodit peniaze za to len kvoli tomu, ze si niekto zle tipol mnozstvo oleja, mi nepride moc profesionalne.
Mozno keby si sa tam neukazal tak mi tam naleju 3 litre, poslu ma spokojneho domov a co by sa stalo si radsej ani nejdem predstavovat.

Ostatne veci co si spomenul (cena, rychlost, cas atd) sedi, ako sme sa dohodli tak bolo, na to sa nestazujem.

Nazov temy je jasny a tak som pridal svoju skusenost a to aka je neni moja vina, takze to neber ako kydanie na hlavu.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

lubomt

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 00:22

eEDOo napísal:

myslim, ze v tom prispevku to je jasne napisane. Akoze ked sa mechanici zacnu bavit o tom, ze kolko tam vobec ma ist oleja, po tom co ho vsetok vypustili von, dva litre?, 5?,10?....uvidime?....chces povedat, ze tebe by usmev nezmrzol?! a sam dobre vies, ze repas neni lacna zalezitost a vyhodit peniaze za to len kvoli tomu, ze si niekto zle tipol mnozstvo oleja, mi nepride moc profesionalne.
Mozno keby si sa tam neukazal tak mi tam naleju 3 litre, poslu ma spokojneho domov a co by sa stalo si radsej ani nejdem predstavovat.

Ostatne veci co si spomenul (cena, rychlost, cas atd) sedi, ako sme sa dohodli tak bolo, na to sa nestazujem.

Nazov temy je jasny a tak som pridal svoju skusenost a to aka je neni moja vina, takze to neber ako kydanie na hlavu.

No , toto som chcel pocut, teda precitat si. No na nieco podstatne si zabudol - oni sa nebavili , kolko Ti tam naleju litrov oleja!!! Oni sa bavili, kolko si asi zoberie, popripade ak bola tlakova nadoba prazdnejsia, kolko maju do nej oleja naplnit. Co si nepocuval alebo nebol pri tom? U nas kazdy zakaznik moze byt pri vymene oleja. Vies ako funguje po vypusteni oleja, vymene filtra a tesnenia /popr.u urcitych druhov celej plastovej vane/ doliatie oleja? Asi si si nevsimol, ze prevodovka sa plni nasledovne:
1. naplni sa asi 1ltr olejom vana /zalezi od typu, niekde sa hned startuje/
2. potom clovek , ktory je v aute nastartuje, zaradi D
3. druhy clovek dole pod autom zacne tlakovou nadobou plnit pomaly prevodovku, aby si olejove cerpadlo stihalo odoberat olej z prevodovky
4. ked sa zacne olej prelievat von z napustacieho otvoru, tak je prevodovka plna /nemyslim doslova, je tam proste potrebne mnozstvo oleja/, nalievaci otvor sa zatvori a prevodovka je plna, vyradi sa do N
U niektorych aut sa auto prebehne, potom sa este skontroluje olej, u niektorych aut to netreba. u niektorych aut sa plni aj na 3-krat, ale to su len niektore typy. Takze teraz mi vysvetli, ako sa mohli dohadovat o mnozstve oleja, ked prevodovka sa sama "NACUCA" a zoberie si sama potrebne mnozstvo oleja, hm? Alebo mi chces povedat, ze Ti tam iba "cvrkli" napr. 3ltr oleja? Asi ťažko...
Vravis, ked ho vsetok vypustili von... A to ako dokazali, ked Ti bezne ostane v prevodovke cca 1/3 pôvodneho oleja? Ako dokazali bez demontaze vyliat menic, chladic, kose s lamelami? teraz mozete namietat , ze toto je naprd system, treba premyt cez pristroj... Kamos ho ma , vycaloval zan 10.000eur a podchvilou mi vola, "po premyti mi prestala ist prevodovka, nezaradi mi 5-ku" atd.
Ti mladi zobaci, ci ako ste ich tu nazvali, pomenili uz viac prevodoviek ako ste Vy tu videli. To myslim vážne. Že im nesiel povolit srob /niekedy su fakt riadne zapecene/ a "zakaznik" ho povolil, co uz, asi mal viac sily alebo nahoda.
takze diky za fajnu reklamu, ked vlastne nevies ani o com točíš. bez urážky.... eEDOo
Naposledy upravil/-a lubomt v Štvrtok, 22. Decembra 2011, 00:35, upravené celkom 2 krát.

lubomt

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 00:24

TT-SIMIK napísal:
Keby som si mal pametat všetky veci, čo mi každý vešia na nos,tak by som mal hlavu ako trnavska vodaren.......Tý chalani niesu s klubu,lebo keby boli,tak už to tu je vycapené,ja si nepametám čo bolo pred dvoma týždnami,nieto ešte pred pol rokom.....tak odomna nečakaj že budem konkretizovat,ale ked mi chlapci prídu na servis tak určite sa ich opýtam ako to bolo aby som si obnovil info.......ja som tu neni od toho aby som ti kazil kšeft......ozaj ja som tuto tému ani nezačal.......idu vianoce,sviatky pokoja tak sa tu nebudeme dotahovat,aj tak by si mal na všetko odpoveď..........PF2012

Tu vobec nejde o kšeft , ale o meno , že ma tu ohovarate, ako naprd robime prevodovky. Roboty mame aj tak dost. ja nikoho nikdy nesilím aby prisiel, kto chce, nech pride, kto nie, no problem, ten ja nemam
Naposledy upravil/-a lubomt v Štvrtok, 22. Decembra 2011, 00:43, upravené celkom 2 krát.

lubomt

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 00:28

Uz som napisal adminovi, nech vymaze moj nick a budete mat aspon pokoj. Konečne sa možete tešiť, že tu bude o jedneho menej, ktory tu "zasiera" forum. Prispievat TU uz nebudem. Urcite sa ani z toho nezblaznite. Ked sa niekomu s prepacenim posere prevodovka, nech sa paci, mozete mu radit VY alebo vasi ludia s 30-rocnymi skusenostami, ktori na toto a ostatne fora zvysoka prdia a neporadia nikomu nic zadarmo. Iba nech sa paci, dovezte, urobime, zaplatite ...
PEKNE VIANOCE :roll:

podlozky pod spz
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 02:05

PredajcaDiagnostik,ktoremu nechyba humor pri predaji dielov,smelo bojujuci s inpou a motorizaciami jemu neznamymi,teda okrem svojej a prispevkami co vsetko riesil vlastne videl.A na druhej strane opravar prevodoviek,ktory ma len sem tam problem s nakupom dielov,kde sa smelo pracuje hop alebo trop a recami,ako sa neoplati kupit druha prevodovka,lebo o tyzden putuje samozrejme na repas obom vam posielam like.Od buduceho roku treba zmenit moto:Bud to robim poriadne alebo sa nato vyjebem!
Stastne a Vesele

http://www.youtube.com/watch?v=6EuY-5ttjRA

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 05:47

Už se poprali? :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

TT-SIMIK

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 10:42

podlozky pod spz napísal:
PredajcaDiagnostik,ktoremu nechyba humor pri predaji dielov,smelo bojujuci s inpou a motorizaciami jemu neznamymi,teda okrem svojej a prispevkami co vsetko riesil vlastne videl.A na druhej strane opravar prevodoviek,ktory ma len sem tam problem s nakupom dielov,kde sa smelo pracuje hop alebo trop a recami,ako sa neoplati kupit druha prevodovka,lebo o tyzden putuje samozrejme na repas obom vam posielam like.Od buduceho roku treba zmenit moto:Bud to robim poriadne alebo sa nato vyjebem!
Stastne a Vesele

http://www.youtube.com/watch?v=6EuY-5ttjRA

A nejaká podložka pod špz,ktorá si založila nick pred 5timi minutami má až dva príspevky, čo nevie o čom hovorí(ked už tak ja žiadne diagnostiky nepredávam, a nerobím len inpou ale aj DISOM,SSS,NCS expertom,ale to by si musel vediet čo to vlastne je)....mal by si sa držat svojho hesla čo je na konci: Bud to robím poriadne alebo sa na to vyjebam! Tak si prečítaj najprv poriadne forum,alebo sa na to vyjeb......
Naposledy upravil/-a TT-SIMIK v Štvrtok, 22. Decembra 2011, 11:05, upravené celkom 1 krát.
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

TT-SIMIK

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 10:49

lubomt napísal:
Uz som napisal adminovi, nech vymaze moj nick a budete mat aspon pokoj. Konečne sa možete tešiť, že tu bude o jedneho menej, ktory tu "zasiera" forum. Prispievat TU uz nebudem. Urcite sa ani z toho nezblaznite. Ked sa niekomu s prepacenim posere prevodovka, nech sa paci, mozete mu radit VY alebo vasi ludia s 30-rocnymi skusenostami, ktori na toto a ostatne fora zvysoka prdia a neporadia nikomu nic zadarmo. Iba nech sa paci, dovezte, urobime, zaplatite ...
PEKNE VIANOCE :roll:

Lubo sa uražaš jak male decko ktorému zoberu hračku rodičia, ja som nepovedal,že robíš zle,ale že ja a moji klienti neboli až tak spokojný,tak tu nepíš somariny......určite si vo viacerých veciach pomocou tu na fore,tak nešaškuj...Ja budem rád,ked sem napíšu další tvoji zákazníci ktorým si robil a su s fora nejaké skusenosti s tebou a tvojou pracou a možno ma presvedčia o tom,aby som posielal ludi k tebe(vlastne ešte určite niekoho k tebe pošlem,aby som mal dalšiu skusenost a podla toho uvidím,čo dalej).......názov témy je jasny referencie na ludi repasujucich automaty nie ničim meno a kšeft,ja som dal referenciu o nespokojosti,iny daju o spokojnosti a o tom to je........moji klienty tiež nebudu všetci na 100% spokojný,lebo každému nevyhovieť vždy na 100%,to sa nedá.......

tak sa na to povznes a nech sa ti do nového roku darí viacej ako v tomto-uprimne,už neviem ako inak to napísat.......aj zlá reklama je reklama,tak na to nezabudaj....)))))

A poprosím nech sa to tu už nezasiera!!!!!
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

eEDOo
Auto: BMW E61

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 18:55

lubomt napísal:

No , toto som chcel pocut, teda precitat si. No na nieco podstatne si zabudol - oni sa nebavili , kolko Ti tam naleju litrov oleja!!! Oni sa bavili, kolko si asi zoberie, popripade ak bola tlakova nadoba prazdnejsia, kolko maju do nej oleja naplnit. Co si nepocuval alebo nebol pri tom? U nas kazdy zakaznik moze byt pri vymene oleja. Vies ako funguje po vypusteni oleja, vymene filtra a tesnenia /popr.u urcitych druhov celej plastovej vane/ doliatie oleja? Asi si si nevsimol, ze prevodovka sa plni nasledovne:
1. naplni sa asi 1ltr olejom vana /zalezi od typu, niekde sa hned startuje/
2. potom clovek , ktory je v aute nastartuje, zaradi D
3. druhy clovek dole pod autom zacne tlakovou nadobou plnit pomaly prevodovku, aby si olejove cerpadlo stihalo odoberat olej z prevodovky
4. ked sa zacne olej prelievat von z napustacieho otvoru, tak je prevodovka plna /nemyslim doslova, je tam proste potrebne mnozstvo oleja/, nalievaci otvor sa zatvori a prevodovka je plna, vyradi sa do N
U niektorych aut sa auto prebehne, potom sa este skontroluje olej, u niektorych aut to netreba. u niektorych aut sa plni aj na 3-krat, ale to su len niektore typy. Takze teraz mi vysvetli, ako sa mohli dohadovat o mnozstve oleja, ked prevodovka sa sama "NACUCA" a zoberie si sama potrebne mnozstvo oleja, hm? Alebo mi chces povedat, ze Ti tam iba "cvrkli" napr. 3ltr oleja? Asi ťažko...
Vravis, ked ho vsetok vypustili von... A to ako dokazali, ked Ti bezne ostane v prevodovke cca 1/3 pôvodneho oleja? Ako dokazali bez demontaze vyliat menic, chladic, kose s lamelami? teraz mozete namietat , ze toto je naprd system, treba premyt cez pristroj... Kamos ho ma , vycaloval zan 10.000eur a podchvilou mi vola, "po premyti mi prestala ist prevodovka, nezaradi mi 5-ku" atd.
Ti mladi zobaci, ci ako ste ich tu nazvali, pomenili uz viac prevodoviek ako ste Vy tu videli. To myslim vážne. Že im nesiel povolit srob /niekedy su fakt riadne zapecene/ a "zakaznik" ho povolil, co uz, asi mal viac sily alebo nahoda.
takze diky za fajnu reklamu, ked vlastne nevies ani o com točíš. bez urážky.... eEDOo

ja viem ze olej sa nevypusta vsetok von, ze tam ostava ako pises cca 1/3 tretina a aj o tom postupe plnenia cosi viem. Oni proste vypustili olej, zhodili filter a potom sa dohadovali kolko ho tam ma ist. a ti poviem, ze to nebolo tak ako pises. Oni to zrejme nevedeli az pokial si neprisiel ty.
Ide o to, ze ti tvoji mechanici sa netvarili z mojho pohladu moc profesionalne, som ocakval, ze ked som sa dohadoval s tebou o vymene, tak ze to budes ty menit. ked si tam ty prisiel, tak si sa ani nezamyslel nad tym ako a kolko tam napustit, rovno si im to tam povedal. Keby si to vtedy menil ty, tak sem napisem, ze som bol spojkony zrejme by som nemal pochybnosti.

a ako napisal tt-simik, kvoli par prispevkom rusit nick a neviem co vsetko je detske. Zober to tak, ze su to veci na ktorych mozes este popracovat a ta posunu dalej. Isto je kopu ludi, co su s tvojou pracou spokojny, tak isto sem mozu napisat.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 48 neregistrovaných