... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
pelo napísal:Nechapem, na co tu riesis nejake nahrady. Ides experimentovat s viskozitami, alebo co? Ked ani nevies, co znamenaju tie cisla 80 a 90, co sa pytas v prvom prispevku, tak asi nie... Chod do BMW, povedz im, co mas za auto, aky stitok na prevodovke a oni Ti predaju ten, co tam ma ist. Budto vo flasiach alebo Ti odleju do tvojej flase, podla toho, aky tam pojde. Ako sorry, ale vymyslat tu s nahradami, ked liter toho oleja Ta vyjde priamo v BMW mozno 11 EUR (za 1 liter vo flasi DII, pocitam, ze tento nebude drahsi)...
A nejaky velky rozdiel asi nepocitis, mne po vymene jemne stichla a lahsie sa da zaradit 1-ka. Vymena oleja jej urcite neuskodi...
matizek napísal:Ked zozenes za 11eur liter berem aj ja.Pretoze v BMW chceli odmna 150 eur za 5 litrov a menej u nich nekupim mi povedali...
pelo napísal:Tak skus napisat priamo do Castrol-u. Tie "original" oleje su vo vacsine aj tak prezleceny Castrol, tak by mali vediet, co sa teraz pouziva namiesto LT-1. Tie cisla 80 a 90, co si sa pytal v prvom prispevku, suvisia s viskozitou oleja podla SAE, prve cislo s W je "zimna trieda" a to druhe je letna trieda. V kazdom pripade treba dodrzat typ (synteticky), viskozitu (80 a 90 nebude taky rozdiel) ale hlavne API GL cislo. To suvisi s vykonnostnou triedou a mierou a typom aditivacie. Pri pouziti ineho GL dost trpia synchrony a mozes sa dopracovat az k repasu prevodovky... Najistejsie bude napisat priamo do Castrolu, ale pre istotu bud do Ceskeho, prip. nemeckeho zastupenia, so Slovenskymi nemam moc dobre skusenosti...