... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
bruno75 napísal:2) Koľko nad limit sa dá (po dialnici) podľa vás chodiť (rýchlosť podľa tachometra), aby si ma "nevšímali", resp. aby som v skutočnosti neprekračoval limit?
ice.blade napísal:na sadzobnik sa neoplati odvolavat to nieje pre nich pismo svate
franzkiller napísal:...co sa tyka prenosti ukazovanej rychlosti, zavisi to aj od obutych gum (ich obvodu)....
bruno75 napísal:
môže mať na to vplyv, že som dofúkal gumy z 1,87 na 2,2 vpredu a z 2,2 na 2,4 vzadu?
bruno75 napísal:no nič, budem teraz jazdiť do 145 alebo si nájdem nejakého ochotného "pacienta", za ktorého sa v primeranej vzdialenosti zavesím - v úseku TT-BA sa mi to celkom osvedčilo
voMacK napísal:...teraz v TN maju nove miesta a niekedy fakt meraju v takych ritiach, ze by som to vobec necakal...
bruno75 napísal:tak napíš kde....
mňa najviac dojali, keď merali na ceste popri Váhu za bývalou Ozetou smerom ku stavidlám, tam by som ich fakt nečakal, odvtedy si dávam v meste dosť pozor...teraz už budem aj mimo mesta...
![]()
![]()
len mi niekto povedzte, kde si môžem beztrestne užívať radosť z jazdy v mojom BMW...![]()
![]()
![]()
dúfam, že mi niekto napíše že na Slovakiaringu