... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Maťásek napísal:Zdravim, pani potreboval by som poradit od vas: Volal som na poistku do ceskej poistovne, na 330-cinu, 2000 rocnik, s tym ze mam 18, a vysolili mi zakonnu 13 tis. co by som este celkom prezil, ale havarijna 28 tis... zda sa mi to trochu mega, co si o tom myslite? Nevedeli by ste mi poradit nejak to osidit, pripadne poradit nejaku dobru poistovnu kde to poistia za menej? Lebo fakt sa mi moc nechce davat rocne take strasne prachy.... Diky moc.
Maťásek napísal:Dofrasa, len vsade chcu cenu noveho vozidla... ja ani netusim kolko ta 330-cina mohla stat nova.
Miko napísal:nic sa neboj, poistovne maju tabulky cien novych v case ked boli nove.
Ked ides do havarijnej kvoli tomu aby sa ti vratili prachy ked ti to ukradnu alebo to buchnes, tak to musis poistit na novu cenu, aby ti po amortizacii vyplatili jeho sucasnu cenu - cenu za ktoru si to priblizne kupil.
Keby si to poistil na cenu za co si to kupil, tak by si dostal iba zlomok z tej sumy, lebo by to auto bolo tym padom podpoistene.
Jannci napísal:Ja mam 23 rokov, mam 2.0 a poistku v allianzi za 6500 rocne. a bez znamosti