... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BMW 07 napísal:Zdravím páni.
Máte niekto skúsenosti s takouto prácou na vašom aute? Dá sa to urobiť bez zjavných stôp po odstránení, alebo je to nemožné?
Upresním, že o čo mi ide: Rozmýšlam, že či sa dá z kufra odstrániť označenie, napr. 730d ...? Je to tam iba prilepené, alebo je to nanitované do dier, ktoré by na kufri po odstránení logicky ostali... ?
Moje dve bývalé autá označenie nemali, takže netuším ako to tam je prichytené. Mám záujem o jedno auto, ale to označenie sa mi na ňom nepáči, ako aj na každom inom Bmw, pokial by to samozrejme nebolo 750iL a podobne ... to by som odstrániť určite nechcel
eEDOo napísal:zvaz ale aj to, ze ak mas uz starsie auto, tak lak pod tym oznacenim moze byt tmavsi lak (zvysny lak je vystaveny slnku, poveternostnym vplyvom a casom sa jeho odtien meni) a ked ten napis odstranis ostanu ti po nom v laku stopy.
Zena ked mala este octaviu, cca 5 rocnu, tak som jej dal dole tiez nadpis TDI. Ostali po nom tie pismena v laku. Vsetko okolo bolo bledsie.
Musel som potom prelestit cele auto.
Takze mozes ocakat nieco podobne.
matoE38 napísal:
je to tam iba prilepene obojstranne lepiacou paskou,da sa to odrezat platkom z vysuvacieho nožika,ale opatrne aby si nepoškriabal lak,preto je lepšie rezat čo najbližie k znaku nie k laku,zvyšok lepidla sa da odstranit acetonom.