... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BlackMW napísal:bavoraky maju rozlozenie vahy 50:50
kenedy_e46 napísal:to je smola ale tak ich nafukaj na 2,6 a po par Km budes vydiet ako su zjazdene ci z vnutra alebo postranach
Ďuri320 napísal:u mna je par KM par tisicto po pár km nezistíš...možno tak po pár tisíc a zjeté z bokov sú ti na kokod...bude to potom plávať sú to 18!!! mal som zjeté vnútra a bolo to boj o udržanie sa vo svojom pruhu![]()
Nitro napísal:su tam schvalene od TUV..... ale tlak tam nieje napisany..... ked som to doviezol bolo tam 3 a 3 atm...........
xtreme napísal:tak preco na snehu, blate a neviem com su zadokolky v nevyhode? i ked jedna moznost je cuvat napr. hore zasnezenou cestou.. tak sa to da zvladnut, ale normalne predkom dost tazko...
neviem, mozno mas pravdu, ale mi to tak nepripada zo skusenosti..
ale uz to nechajme.. odbocili sme od temy.. radsej sa snazme pomoct nitrovi.. idem pozriet tuv a abe co mam k mojim replikam m5.. mozno tam daco bude..
BlackMW napísal::shock:![]()
ty si urcite nemal este fyziku...
ked ides do kopca na zadku mas ovela vacsiu vahu, t.j. lepsi pritlak a lepsie kola zaberaju..
to hovori fyzika a hadal by som sa aj keby som to nemal vyskusane,
na wartburgu predkom neexistovalo ani do stvrt kopca na snehu a zadkom sa dalo vycuvat..
predokolky maju mozno tazsi predok, preto cuvanie ma vacsi efekt,
ale ritou vpred sa tazko rozbehnes na vyssiu rychlost ked sa nekces vysypat do jarku..
xtreme napísal:oki, dik za vysvetlenie..![]()
zase som dobre zarval.. ked si po sebe precitam prispevky tak sa sam na nich smejem..