Zdravim pani , skusim objasnit problem hadam mi niekto pomoze. V mojom aute mam servotronic (neviem ci spravne , ale stale som si myslel ze to je nato ze pri vysej rychlosti tuhne volant aby bolo citlivejsie riadenie , prenasalo viac informacii) , pred nastevou servisu mi to aj tak fungovalo ze od urcitej rychlosti som citil ako by mi stuhol volant a mal som presniejsie riadenie , len ze bolo malo kvapaliny v serve , tak mi tam dolial asi 1,5dl nejakeho oleja. Po asi 100km som zistil ze mi netuhne volant a ide tocit stale uplne lahucko ako pri parkovani aj ked idem 130 a je to dost neprijemne , proste je to riadenie uplne tupe a neprenasa mi ziadne informacie co sa deje s kolesami , navstivil som servis opet kde sa vozili povedali ze to je uplne normalne , a ze ci to tuhlo ze to som mal len taky pocit alebo som si to namyslal ze to tuhne. Vysvetlili mi ze servotronic nefunguje tak ze aby pri vysej rychlosti tuhlo riadenie ale tak ze ked parkujem a motor ma nizke otacky aby aj na volnobeznych otackach isiel uplne lahucko tocit volant..cele mi to bolo nejake divne ked ze sa mi to auto uplne inak soferuje a doslova mi to vadi ze ide volant tak lahko hlavne ked idete nad 100km/h , tak som zavolal kamosovi ktory ma BMW E60 550i a isiel som testovat. jazdil som snou asi do 170kmh (viac sa v meste nedalo

) a ten volant mu ties netuhol tak bud to mame obydvaja dojebane alebo to tak ma naozaj byt? mne sa to nezda..Este tam mal zhodou nahod BMW E60 530i ale ta asi servotronic nemala lebo tej isiel stuha volant hned od zaciatku. Za objasnenie problemu dakujem , pripadne skustie napisat co sa mohlo posrat , ze ci to mam ist reklamovat.