... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
patres napísal:
A to je dost , ci?
pepo286 napísal:tak to teda je ... ked si vezmes ze Exide Premium 100Ah/850A viem zohnat pod 130 E ...
ice.blade napísal:bosch, banner... a par dalsich mas v pohode... ja som si do auta supol banner power bull 12V/74Ah/700A v akcii za par drobnych a som maximalne spokojny
iste napísal:no ja mam teraz boschku v aute uz 8rok a jazdim iba mesto..neuveritelne,ale este ma kapacitu skoro ako zanova:)
patres napísal:No inak ja mam 2000 rocnik a je tam furt origo BMW baterkaa to este aj subik cez kapacitor napaja, hmmm vydrzala dost
pepo286 napísal:ja som menil red 3/4 rokom .. tiez tam bola este povodna (zaciatok r. 2001) ...
a klakla ked boli tie mrazy -20C a ja som mal akurat take behacky ze som jeden den po meste vela krat startoval a chodil kratke trasy ... rano nenastartovala tak som kupil Bosh Silver S7 .. ale podla mna keby som tu staru nabil tak funguje doteraz ..
patres napísal:Ide o to aby sa nepokakala v strede zimy niekde na lyzovacke![]()
![]()
Ale rozmyslal som aj nad Vartou co vy na to?
MuadDeeb napísal:No Varta moze byt, robil som niekedy s ND, tam sme mali varty a periony, predali sme ich na mraky a reklamacka skoro ziadna. Ak klakne moja (neuverite ale mam ta turecku, pozostatok dovozu z DE), tak si tam dam Vartu.