Zdravím vás , máte niekto prosím skúsenosti s diagnostikou Delphi DS150e z číny napríklad aliexpress ako funguje ? Na slovensku ju na inzerciách predávajú po 80-120e ...Čo som čítal o nej tak na bežné veci to stačí na domáce kutilovanie ..
Niečo podobného mali chlapi v servise, každý druhý deň som im musel preinštalovávať SW v notebooku, pri pokusoch o pripojenie k autu museli niekoľkokrát resetovať tú krabičku aby sa konečne pripojila. A samozrejme k mnohým autám sa vôbec ani nepripojila.
Tak pani dnes mi prišla odskúšané funguje super číta maže chyby dá sa spustiť regenerácia dpf resety servisných intervalov , korekcie vstrekov , kódovanie novej batérie , dá sa tam fakt toho strašne veľa ukazuje aj pred kolkymi km bola menena batéria napríklad na fabii to ukáže ešte viacej na BMW cca 25live položiek takze za tu cenu je to fakt super
az ti to rozkebe VO, alebo niektora ta "kodovacia" funkcia ti zrusi nejaku riadiacku potim zistis ako si usetril
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov