... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
daweed napísal:Peppo preco netankujes aj Shell?!? Ja osobne iba Shell a osobne si myslim ze naj benzin... Neviem natankujem EVO na slovnafte, ok ale nic extra, to iste aj Carrera 100ka a dokonca ked bola nova tak som sa pytal na OMV ze co to je a tak a manik taky mlady mi sam povedal ze Shellka je lepsiaNo a podla mna aj hej, ked dam racing tak to normalne citim ze tam je racing, inac tankujem stale V-power... Par krat som tam dal aj 95ku, islo normalne, ale ked som natankoval V-Power tak som citil (alebo som mal aspon taky vnutorny pocit hehe) ze to auto ide tak jemnejsie s kludnejsim chodom motora...
qweqwe napísal:mna skor zaujimalo ci bude mat nejake negativne dopady na motor dlhodobe tankovanie napr shell 95 v-power. mimochodom u nas na shellke je rozdiel v-power a v-power racing tusim viac ako 4 koruny, co je celkom dost
eko.fresh napísal:Negativne ? Neviem preco by mali byt negativne... V-powa by mal byt specialne vyladeny bezolovnaty benzin s vlastnostami ktore by mali setrit technicky stav tvojho motora...
qweqwe napísal:negativne preto, lebo neviem ci tieto motory nemaju v tp napisany odporucany minimalne 98oktanovy benzin [zatial som to auto este nekupil]