... všetko o BMW ...
bmw 33Ocd napísal:Ono je vyssie pretoze to je X-drive ale ta fotka je zle odfotena takze preto to tak vyzera..
//MPower napísal:
Ono to tak nevyzera,ono to tak aj naozaj je,je to vysoke jak koza,no je to doslova hnusne,jak to kazi tak pekne coupe,v coupe nemá xd čo robit,coupe ma byt nalepene na zemi a vyzerat sportovo,a ziadne kompromisi sa divim že to bmw aj robí pre to auto,to musí podla mna kazit jazdne vlastnosti tym že je to tak hore,predsa nebudem cez zimu v zavejoch jazdit coupečkom kde to aj tak ostane hned zapadnute,nato tu mame ine auta.X5,ML,Jeep,Range Rover,Touareg.....inak lepšia volba by ovela bola 335i,do nejakých 200km/h to ma porovnatelne rovnake zrychlenie ako E92 M3 V8,nejaká sekunda,dve hore dole,a ked sa čipne na 380PS tak M3 mu nestiha,nehovoriac o brutalnom zvuku a dravosti,spotreba do 10L nejaké to video 335i vs M3
//MPower napísal:
Ono to tak nevyzera,ono to tak aj naozaj je,je to vysoke jak koza,no je to doslova hnusne,jak to kazi tak pekne coupe,v coupe nemá xd čo robit,coupe ma byt nalepene na zemi a vyzerat sportovo,a ziadne kompromisi sa divim že to bmw aj robí pre to auto,to musí podla mna kazit jazdne vlastnosti tym že je to tak hore,predsa nebudem cez zimu v zavejoch jazdit coupečkom kde to aj tak ostane hned zapadnute,nato tu mame ine auta.X5,ML,Jeep,Range Rover,Touareg.....inak lepšia volba by ovela bola 335i,do nejakých 200km/h to ma porovnatelne rovnake zrychlenie ako E92 M3 V8,nejaká sekunda,dve hore dole,a ked sa čipne na 380PS tak M3 mu nestiha,nehovoriac o brutalnom zvuku a dravosti,spotreba do 10L nejaké to video 335i vs M3
//MPower napísal:
Mr.S napísal:Ved tam píšem ked 335i načipuješ seriová M3 nedá niekedy mám dojem že tu ludia reaguju a ani si neprečitaju čo som napísal,a porovnavam to preto lebo 335i je ovela lacnejšia varianta ako M3 a pritom može byt aj rychlejšianajlepsie dat porovnanie upravenej 335i, co ma cez 400koni so seriovou M3, co si tu radsej nedal ako 335i natre M6 ?
s tym buratlnym zvukom a dravostou oproti M3 si tiez zabil
Spotreba do 10L s 335i ?S 330xd som mal priemer 12L.
Keby som si zase kupoval e92, uz by som siel iba do xi resp. xd modelu, kedze ostatne mne osobne nedavaju zmysel.