Ahoj všetci
Musím sa Vám pochváliť že mal som tu česť predvčerom vyskúšať tuto novinku od BMW M550D, môj dobrý kamarát Peter K.
mimochodom usporiadateľ terajšieho veľkého Tuning zrazu u nás v Rim. Sobote a to v nedeľu 26.08.12, ktorý ma túto
,,krotkú beštiu,, zapožičanú na týžden. Takže všetci, čo chcete tento neskutočný bimmer vidieť prídite na Tuning zraz k nám.
No a teraz k pocitom:
Neviem ako začať

exteriér interiér neskutočná krása najmä ked to je v M packete a ešte k tomu bielej farbe, predný nárazník s tými prieduchmi bomba no a zadný s tými dvoma pozdĺžnymi vyfuk koncovkami po pc
Čumel som ako puk

Ked som nasadol ihneď mi do nosa vošla neskutočná vôňa BMW novoty tomuto sa žiadna vona nevyrovná, novota je novota. Po naštartovaní, motor takmer nepočuť a to som mal dvere otvorene a ani po jemnom zošliapnutí pedála motor velmi nepočuť, no zato otáčky vyletia do nebies ihned.
Po zaradení spiatočky ihned naskočia všetky možné park. systémy vrátene kamier, paráda. No a potom do D a davaj.
Ten ťah motora sa nedá popísať, to je niečo neskutočne. Poviem tak ,,vulgárne,, lebo v kuse som len nadával do pc, do pc , to nie je mozne do pc, to auto je po pc do pc
Kabína je neskutočne odhlučnená, udajne niečo cez repráky prechádza, dajaký ton-impulz, ked tomu dávate a vtedy motor tak nepočuť. Prevodovka riadi beštiálne rýchlo, brzdy bomba, riadenie tak isto, podvozok automaticky po prepnutí do športového režime prejde tiež na šport.
Dokonca je tam šport plus ale to som neskušal. Šport sedadlá ako pre mňa velmi chválim, čierna strecha, šiber, cez den Vám svietia budíky na bielo a večer prejdu na oranžové podsvietenie, riadenie pod volantom, čierny strop, dozatvránie dverí, led posvietenie vonk. klučiek atd.atd. atd.
Čo viac dodať, že možno raz budem mať také