A je tu!!
Som tu síce nový, ale záľubu máme rovnakú a tou je jedna značka..
Začínam písať až mesiac po kúpe, chcel som začať na 25 výročie prvej registrácie, ale nevydalo a sekol som sa o dva dni, nevadí. Jedná sa o moje prvé BMW a verím, že nebude posledné

Predošlý majiteľ bol tak isto z klubu, čiže začiatok príbehu k tomuto autu tu už je a ja sa posnažím v tom pokračovať.
Už dlhšiu dobu som poškuloval po rozumnej e34, ale na SK trhu toho moc nebolo, až na túto.. Požiadavky na kúpu boli: Benzín, minimálne R6, manuál, klimatizácia, okná v el. a celkový stav aby som sa nemusel za to hanbiť.. I keď toto auto malo takmer všetko až na tú klímu a ,,najslabší,, motor, tak som stým nebol na 100% stotožnený, ale fajn išiel som sa aspoň pozrieť. Po dohode sme prišli na miesto, uvidel e34 a už bol úsmev na tvári. Prišiel chalanisko, privítali sme sa, urobil som si kolečko okolo auta a hneď mi bolo jasné, že za takéto peniaze kus tak nádherného auto asi ťažko zohnať, už mi bolo jasné koľká bije..

Otvoril auto, nádherný interiér, čisto, naštartoval, motorový priestor taktiež super, hrdze minimum, proste som mal dobrý pocit. Išli sme sa previesť a bolo rozhodnuté.. Je to zaujímavý pocit isť sa pozrieť na auto, ktoré asi nechceš brať, ale pre istotu si zoberieš peniaze a odchádzaš síce bez peňazí, ale zato spokojný..
Plány do budúcna niesú nijak šialené, žiadny tuning, ale stať sa môže čokoľvek, videl by som to maximálne na M tech look, alebo niečo podobné, proste to čo mohlo byť na e34, ale neni to na mojej. Dorobiť nedostatky, ktoré sú tam napr. opraviť sťahovačky okien, nahodiť masku a takéto blbosti.
Pribudne aj nejaká tá fotka, ale momentálne sa nedá, takže všetko bude časom..