... všetko o BMW ...
dragunov87 napísal:to eEDOo:
dakujem za poslanie toho DVD. mam smolu. bohuzial to nejde. asi to vazne musi byt napalene 1x rychlostou. 2x rychlost mi proste nebere. naskoci navigacia a po asi 30s sa to restartuje
robod napísal:Ahojte,
ja mam v E60 Professional a mam posledny update z 01/2010. Tie o ktorych sa tu vedie diskusia su novsie? Lebo cely minuly rok viem ze BMW nic nevydalo (a mozno ze sa mylim). Ja to mam inak na jednom kuse DVD! a je tam cele EU a nemam ziadne problemy. Akurat zmeny na cestach (dost vela cestujem po EU), ktore vznikli v 2010-om, tam nie su uvedene....napr. medzi Brnom a Uh.brodom urcitu cast novej cesty nespoznava,atd.
Ak ste niekto z Ke a okolia a potrebujete tuto verziu, nemal by byt problem ani napalit ho.
VT-535BH napísal:Ano tie o ktorych sa tu vedie diskusia - Professional 2011 su najnovšie. Predchadzajúca verzia bola 2010/1 ktorú máš ty a 2010/2 vobec nevyšla kedže BMW predchádzajúce roky vydávalo vzdy 1. a 2. v danom roku. A tiez je pravdou ze predchadzajuca verzia bola na jednom DVD. Takze ak ti vyhovuje 2010/1 tak nove nevypaluj lebo budeš iba musieť striedať DVD v závislosti od časti Europy v ktorej sa nachádzaš.
100RM napísal:Ti ktori to mate na HDD v novych autach, na to je special postup, ale uz si to zaboha nepamatam. Najlepsie je zavolat do BMW a opytat sa jak sa to tam nahrava, tam vam to v pohode povedia.
dee napísal:Chalani prosim Vas nemoze te mi niekto poslat napalene tie Mapy 2011 mam X5 2005 funguje to aj tam?
Bol by som velmi vdacny
VT-535BH napísal:Tu su mapy na CCC/CIC jednotky. Ty v E53 X5 maš MK4 a tieto DVD mapy ti tam nebudú fungovať. Potrebuješ BMW Road Map Europe HIGH. Skus napísat do tejto temy alebo este pohľadaj niekde.