By som tam dal nejaku RAM kdesil..

Ak nehodlas niekomu platit za vybratie sania a nasledne cistenie v nejakom ekrazite tak sa neunuvaj. Vyhodene peniaze. Toto je taky snake oil ako pica, uz to bezi roky. Realne vysledky som nevidel nikde, nikdy. Vsak co je na tom boha odfotit tie veci pred, zlozit to nazad, pouzit tie ich zazraky, rozobrat a fotit potom. Nevidel som, ani neuvidim. A tym nemyslim tie ich reklamne nastejdžovane pamflety ale napr. realtime videjko ktore by sa mi pacilo. Nuz ja to nepotrebujem vidiet, ked robim motor zapasim s tymi srackami osobne, z blizka. Je nad slnko jasne, ze za nejaky kratky cas ktory to robia, hodinu-dve, keby aj 5, mozes odmyt realne tak cosi z vrchu, aj to len polotekute hovna. Tie napalene na ventiloch neda dole nic, len dratenak v bruske. V dobre spinavom sani je toho tak za plne priehrstie, keby aj existovala chemikalia ktora to rozpusti, natecie ten cierny sirup do valcov a co dalej akoze? Rozhodne to nezhori, pretoze to je neatomizovana husta tekutina. Zacne to tiect do vyfuku a potom do katu a DPF, tam to moze zacat horiet, hulit ako pica a nechavat kilo popola..

Ok to znie ako dobry plan.. jedine stastie, ze tie ich picoviny nic nerobia a toto sa nestane.