Zdravim all bmw's :)
1, Pls o radu: E61 rocnik 2004. Mam v laktovej opierke ten vstavany mobil. Ale ani za r..t neviem spravne sparovat moj mobil s autom cez bluetooth. Telefon sparujem, zadam PIN, vsetko prebehne OK, ale dalej sa nic nestane. Proste vobec sa mi neda volat cez menu auta, nic ani tlacidlom na volante, proste nic. Dokonca ani telefon sa netvari, ze by sa sparoval. Ale ak dam sparovat auto s tym mobilom co mam v laktovke, tak sa sparuje bez problemov. Mam tam aj slot na SIMku, ale takto to riesit nechcem. Som skusal davat aj rozne PINy ale nic. Som dal aj ten origo, co je v papieroch k autu, ale ani to nepomohlo.
2, skusal som uz rozne mobily, ale nic. Skusal som NOKIA (E71, E51, ....), SonyErricsson (Xperia X1, X2, X10mini, Vivaz, este nejake tie lowendy), Samsung (Omnia HD) a nic. Nemate niekto skusenosti s konkretnym mobilom co funguje ale skor pre rocnik 2004? Skusal som hladat aj tu aj na bmw stranke oficialne podporovane mobily, ale na bmw oficialnej stranke podla VINka pre moj rocnik uz nic nenajdem (som tam nasiel len od 2007) a co som sa docital na angl. a nem. forach, tak nejake starsie "lopaty" funguju. Uz som predal dva mobily kvoli tomu a stale nic. Nechcem behat s nejakou lopatou

3, Co ma este napadlo. V aute bol meneny modul navigacie a display (po burke prestali fungovat). Pri tejto prilezitosti sa robil asi aj update SW. Nemohlo sa tam nieco posrat? a odvtedy to nefunguje spravne?! Nemate niekto s tym skusenost?
Vdaka
Edo