... všetko o BMW ...
RACERMAN napísal:Tie z viac palickami sa mi pacia, co by to vyslo na E60 530D ? Napriklad do 280 alebo 300km/h podsvietenie nechcem menit. Rychlost bude ukazovat spravne ?
airbone napísal:
rychlost bude ukazovat spravne az potom co preprogramujem budiky pre danny typ stupnice napr 300kmh. Je to manualna praca editacie sw a musim do nich nahodit bloky novych hodnot pre krokove motory prepocitane na novu skalu stupnice, pretoze ta stupnica je zhustena oproti standardnej 260kmh. To iste sa musi spravit pre ukazovatel tempomatu ktory "jazdi" okolo stupnice aby indikacia bola spravna. Cenu ti hodim do ss ak by si mal naozaj zaujem, ale vseobecne povedane nejedna sa o nic nejako lacne....
michall_31 napísal:Airbone tie do 300su mojeeeeeee![]()
![]()
kraaaasne su
ppmajko napísal:pekne,,len ked uz biele podsvietenie tak aj displej bud svetlo modry alebo biely,,,tazto to na mna posobi kolotocarsky,,,ale inak nadhera
airbone napísal:niekedy to mozme spiskat, ale najlepsie je priniest budiky a vyzdvihnut si ich o den, robim tieto veci neskoro po veceroch, cez den nemam nato vobec cas kvoli praci
ppmajko napísal:airbone mi urcite bude vediet poradit![]()
mam budiky z e46 maju v zadu 2ks konektorov, biely+cierny tusim
na ktore pinz treba priviest 12V aby sa len rozsvietily?
ide o to ze som skusal dat biele podsvietenie a rad by som kukol ako to ukaze,,,len v e53jke mam 3 konektorove budiky takze smola
tieto z e46 su len pokusny kralik