Pondelok, 28. Februára 2011, 19:02
Zdravim pani, tak som sa rozhodol ze asi upgradujem moje audio v aute. Mam par otazok :) mam asi len zakladne audio t.j v predu 4 repro a vzadu asi 2 ak tam su aj vysky tak 4 ? nesedel som v e60 s tou najlepsou audio vybavou takze neviem ani ako to hraje ani kde sa nachadzaju dalsie repro. Viem ze bude repro v strede v palubovke po prip v strope a v zadnych dverach (tak som to pochopil z ETK). Hlavne ma zaujima ako je to so zosilovacom (myslim ze je v kufri, zaujima ma ci sa da vymenit za nejaky nie bmw) a s kablovanim. Je nejaka predpriprava v miestach kde teraz nemam repro? Ak nie tak sa nebudem s tym kaslat a vymenim len oem repro v dverach a zadnom plate no v prvom rade tam dam nejaky decentny slim sub, mam doma sice riadnu tazku svinu aj zo zosikom aj kapacitor 1200w ale ta doba kedy kto bude mat hlbsi bass ma uz presla. takztiez mam par zvysnych repro tak tie by som chcel pouzit. Niekedy som bol do hifi blazen, sice ma to uz preslo ale teraz mi chyba poriadna muzika tak rozmyslam ako to spravit bez nejakych velkych investicii z toho co mi ostalo z byvaleho auta.
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d