Ja som mal vstrekovace vsetky totalne na sracku, uplne na sracku. Motor bezal absolutne bez problemov, bez kolisania otacok, zatah mal uplne normalny, absolutne bez problemu. Az kym to vsetko neruplo a motor nevybuchol. Jeden vstrek proste prepalil piest a ostala v nom diera....
Neskor po vymene motora isli vsetky vstreky na stolicu do tsa kezmarok (co nie su ziadni suplikanti) a vsetky boli KO, nedali sa uz ani repasovat. Dostal som k tomu aj meracie protokoly, ku kazdemu vstreku. Vsetky hodnoty boli naprd.... uplne zle... jeden vstrek som im podstrcil novy (clovek nikdy nevie

) , ten samozrejme presiel bez problemov a aj vygenerovana odchylka na masine sedela s tou od vyroby ktora je na vstreku vyrazena.
Takze chcel som povedat len tolko, ze motor do poslednej chvilky svojej destrukcie bezal uplne bez problemov a aj zatah mal taky ako ma byt. Ziadne dymenie, ziadne prejavy, nic.... Dokonca aj vsetky regulacne odchylky na diagnostike boli ok a v limitoch). A startoval uplne bez problemov, aj v mrazoch a to mal vtedy navyse odsranu jednotku zhavenia

Takze zhrnul by som to nakoniec tak, ze ked motor bezi ok tak to este neznamena, ze vstreky su v poriadku. Aj ked vam ich zmera nejaky diagnostik... Vsetko je v poriadku len dovtedy, kym sa to vsetko nedojebe.... :) Totizto jedna vec je ze vstrek sere do prepadu a druha, ovela nebezpecnejsia a aj castejsia je ze sere priamo do valca... na piest. A potom raz BUUUUUM a finito

p.s. bol to motor 306D2 E60 530d 160kW EU3 (bez dpf)