Ahojte borci, som tu novy, mam e60 530d xdrive 2010 a mam taky dost blby problem :/ , vypisuje mi DPF konkretne ze moze byt znizeny vykon tacky motoraa a bla bla, dal som to na diag. zistili sme tieto chyby : 480A,4D00,4010,481A,4CF3, vsetky chyby suvisia s tlakom vyfukovych plynov a DPF, predpokladame, ze dpf nieje vypalene a nevie ho rekuperovat z nejakeho dovodu, tak pre istotu sme vymenili cidlo tlaku DPF auto ma 200 000 ziatial nechceme predpokladat ze DPF je upchate, po vymene cidla sme dali pustit rekuperaciu cez diag siel som na dialnicu nech to vypali podotykam pred vymenou cidla spustit rek. nebolo mozne, na dialnici som cez skryte menu zistil ze motor sa skor chladi nez by bol zohriaty na idealnu teplotu na rekuperaciu, ok termostat, dnes ho kupil v nedelu ho budem menit, okrem toho sa stava nie vzdy ale v priemere kazdy druhy treti krat ked zastanem a idem sa pohnut(automat) ze sliapnem plyn aj na podlahu a auto sa pomalynky zacne rozbiehat potom dojdem na 1500ot a uz to zatiahne a ide normalne zastanem zas zliapnem na plyn a ide vpohode ako ma moze to Prave tym DPF ? zaujimalo by ma ake mate skusenosti a nazori, urcite budem pisat co a ako po vymene termostatu zatial dakujem za kazdu radu PS: auto zerie ako zralok mimo mesto som to pod 9 nedal kombinovana 10 a v meste aj 12

( tiez sa mi to nezda normalne aj ked je to xdrive