... všetko o BMW ...
matej1595 napísal:Čaute takže mojej e60 odišiel štarter bol na sračky je repasovany nahodeny v aute vymenili sa aj 3 žhaviče na 1,3 a 6 valci ale stále neštartuje vyhadzuje nejaky chybny kod EWS absolutne neviem čo to môže byť
matej1595 napísal:len sa chcem opytat vypina mi pri starte obrazovku no klasicky ten panel kde je radio kokocinky ci to tak robi alebo by to nemalo robit predtym sa mi zda ze ked som nastartoval nikdy mi ho nevyplo ale ostalo zapnute
matej1595 napísal:len sa chcem opytat vypina mi pri starte obrazovku no klasicky ten panel kde je radio kokocinky ci to tak robi alebo by to nemalo robit predtym sa mi zda ze ked som nastartoval nikdy mi ho nevyplo ale ostalo zapnute
airbone napísal:
skus odpojit bateriu na viac ako 16 minut a potom znovu pripojit. Ak to nepomoze, tak umrela ti jednotka idrive
matej1595 napísal:pána boha čo zas stojí taká jednotka?![]()
airbone napísal:
lacne to nie je, ale zavisi aj co tam mas, ci malu obrazovku bez navi, alebo malu s navi business, alebo ccc navi profi.
A co presne ti to robi, nastartuje to vobec alebo uplne nic? este by som skontroloval poistu v jednotke priamo vzadu v stekri, pripadne ostatne poistky na aute alebo MPM modul... Mozno nedostava vobec stavu. Radio a zvuk ide?