... všetko o BMW ...
airbone napísal:na tvojom mieste to neriesim, vela penazi za malo muziky a za este vacsie mozne problemy v buducnosti.....
zeby motor 25d bol ten isty ako 30d ? hm cudne, a nemali by sa lisit objemom????
eko.fresh napísal:
197k ma objem 3.0.. do 2007 mal 2,5 a 177k
airbone napísal:na tvojom mieste to neriesim, vela penazi za malo muziky a za este vacsie mozne problemy v buducnosti.....
zeby motor 25d bol ten isty ako 30d ? hm cudne, a nemali by sa lisit objemom????
voMacK napísal:narast vykokonu o 30 koni urcite pocitis, kdeze to vychadza cca na 17% .....to by si musel mat veyron, aby si necitil takych 17% hore dole :)
skor by som sa bal o ten automat...
kedze mam prave auto v servise kvoli prevodovke [manual]...bal by som sa prave co ten chip dorobi s automatom..na toto sa prepytaj u ludi, co vidia do at. prevodoviek...
bruno75 napísal:nie som odborník, pokiaľ viem motor 25d má rovnaký objem ako 30d, ale určite tam bude aj iný rozdiel ako kratšie vstreky a riadiaca jednotka motora.
ak by to bolo také jednoduché (viem, že nie je), aj by som si nechal svoju 530xd prerobiť na 535xd![]()
voMacK napísal:sak tam privar este jedno turbo a nemas problem :)
[asi vies ze 535d uz ma dve turbinky :) ]
bruno75 napísal:nie som odborník, pokiaľ viem motor 25d má rovnaký objem ako 30d, ale určite tam bude aj iný rozdiel ako kratšie vstreky a riadiaca jednotka motora.
ak by to bolo také jednoduché (viem, že nie je), aj by som si nechal svoju 530xd prerobiť na 535xd![]()
petuloo1984 napísal:
No cital som vela nemeckych a anglickych fo,kde to riesili rozny manici a zistovali to priamo z bmw..
na 95% je ten motor totozny.Turbo ma tiez iste.Ak sa jedna o automat,tak tam myslim je rozdiel v prevodovke.U 530d je silnejsia.Manual je ten isty.
Ak je rec o rozdiele medzi 530d a 535d ,tam je ten rozdiel v jednom turbe navyse a silnejsej prevodke(pokial viem).Inak povedane rozdiel medzi 525d a 530d je mensi ako rozdiel medzi 530d a 535d.
mareko258 napísal:535d jedna z najlepsich prevodoviek co doposial BMW vyrobil z titanu vydrzi neskutocne vela az nieco cez 800Nm ....
daj si chip urobit niekomu kto to uz daku tu nedelu robi a ma za sebou nieco odchipovane a hlavne nech je auto odmerane na brzde potom...vela stastia urcite stym nic nepokazis, treba sa k autu spravat normalne a hlavne pravidelne dodrziavat intervali vymeny olejov a vsetkych inych veci...
mareko258 napísal:535d jedna z najlepsich prevodoviek co doposial BMW vyrobil z titanu vydrzi neskutocne vela az nieco cez 800Nm ....
daj si chip urobit niekomu kto to uz daku tu nedelu robi a ma za sebou nieco odchipovane a hlavne nech je auto odmerane na brzde potom...vela stastia urcite stym nic nepokazis, treba sa k autu spravat normalne a hlavne pravidelne dodrziavat intervali vymeny olejov a vsetkych inych veci...
eko.fresh napísal:
Ak myslis e60 535d tak tam je automat od ZF (6HP26) a ZF uvadza ako konecnu hranicu 600Nm