... všetko o BMW ...
tomas2222 napísal:Cau ja ich mam na e60 bez podloziek vsetko v pohode nic nesucha :)
tomas2222 napísal:A este budes potrebovat dlhsie sroby lebo na original sroboch to drzi len na 3 zavity a to je malo kedze 7micka ma dlhsje sroby
israhell napísal:Fuuuha, takže dlhšie šróby? tak teda asi origoš šróby zo sedmičky budem musiet niekde zohnať...........
tomas2222 napísal:ja mam tieto jedina nevyhoda je ze su striebornehttp://tuning.autodoplnky.cz/srouby-kol ... lo-s267478
a kupuj ich cez net lebo ked tam pojdes priamo daju ti ich za 3 nasobnu cenu jak mne
israhell napísal:No hrdzave sroby tam samozrejme nedam![]()
Este rozmyslam, ty tam nemas podlozky pod tymi diskami ze? Uvazujem ze tam dam dopredu 1.5 a dozadu 2 cm.....len sa obavam ze to bude uz moc...nic.......zajtra idem pre disky tak uvidime..
tomas2222 napísal:cau nie ja nemam podlozky no to uz bude asi moc mozno tak 1cm v predu a 1cm do zadu by bolo optimal ale sak to uz uvidis ked nahodis na auto ze kolko to znese :)
lomaj napísal:Caute chalani vojdu mi tieto kola na E61??? predok 8 x 19 ET 37 zadok 9 x 19 ET 39 Diky za odpovede nepytal by som sa ale skusal len su moc daleko tak neviem ci ist alebo nie.