... všetko o BMW ...
Lesky napísal:tot moj oblubeny nazor, (michall nemyslim to v zlominac podla mna by som do 535 nesiel ma 2 turba cize narocnejsie na opravu ale ak mas dost bubakov tal preco nie
voloda napísal:Co tu stale strasite s 2 turbami??? Cista kktina, aj jedno turbo sa moze posrat. Ked dobre viem, tak v 535tke taha raz jedno raz druhe a len vo vysokych otackach tlacia obe turba. Tym padom sa turba nicia pomalsie a ked sa uz posere, tak vecsinou len jedno. Treba si ich popozerat, ale strasiaka by som v nich nevidel. Aj spotreba sa da pekna spravit, TV-BA a spat vysla priemerka 6,9 podla tankovania, rychlost v obci +10 mimo obce +20, celkovo sviznejsie tempo, ziadne vlecenie sa v kolone.
Naklady su trochu vyssie, auto ma velke brzdy (co tiez nieco stoja) tym padom tam mensie kolesa ako 17tky nedas (aj to musia byt origo bmw a presne etcko) jednoducho 18tky su nutnost. Vecsie dpf, na cistenie alebo vymenu treba viac bubakov ako v 530tke. K spotrebe som sa uz vyjadroval, ostatne naklady ako u 530d, 6 hrncov 6 zhavicov, termostaty rovnake, olej a ostatne veci tiez. Tolko k veciam co sa bezne menia.
535tka neexistuje s manualom a vecsinou ma lepsiu vybavu za porovnatelnu cenu ako 530d. Jednoducho pozeraj vybavu a stav auta, ci to bude 535 alebo 530 je podla mna jedno, vykonovo ti bude stacit urcite aj 530. Lci je krajsia, ale myslim ze ak kupis auto s rokom narodenia 2005 a vyssie nic nepokazis, vsetko zalezi od kusu na aky natrafis. A hlavne sa treba naucit pouzivat slovko "hladaj", dozvies sa vela veci. Za mna tiez 535d, prajem vela stastia pri hladani...