... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

kozel019
Autor témy

Re: zamena automatu za manual

Streda, 1. Júla 2009, 16:12

takze budem to prerabat na manual uz mam komplet vsetky veci na prerabku teras si len musim najs na to viac casu... bolo tu pisane nieco aj ohladom elektriky tak keby nahodov niekto vedel ako spojazdnit aj tempomat tak by som mu bol veeeelmy vdacny..
bmw e39 2,5tds

Užívateľov profilový obrázok
Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Streda, 1. Júla 2009, 18:13

Vsetko je v tom linku co som posielal vyžšie, nemal by tam byt velký rozdiel kedže ty mas e39, v tom linku je dalsi link kde to je aj nafotene, aj elekrika ako sa robí, len po anglicky.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

kozel019
Autor témy

Utorok, 7. Júla 2009, 16:04

no ta zamena je uz pred finisom vsetko funguje ako ma co sa tika prevodovky ale prejavila sa mi nieaka chyba na motori palubny PC mi vypisuje ze enspritzanlage a vobec neviem co to znamena.. roby to take veci ze po nastartovani zakolise motor v otackach a drzi sa na vysoko a nefunguje otackomer ... nevie niekto nahodov co to moze bit?
bmw e39 2,5tds

ing.zoidberg
Kraj: Trenčiansky

Streda, 3. Augusta 2011, 09:13

vsetci menite len z automatu na manual a ja praveze rozmyslam o vymene manualu za automat .. :lol: uteste ma nejakym tym slovom ze to bude jednoduchsie :D

korado
Auto: len V12 a len long
Kraj: Bratislavský

Streda, 3. Augusta 2011, 11:33

kozel019 napísal:
no ta zamena je uz pred finisom vsetko funguje ako ma co sa tika prevodovky ale prejavila sa mi nieaka chyba na motori palubny PC mi vypisuje ze enspritzanlage a vobec neviem co to znamena.. roby to take veci ze po nastartovani zakolise motor v otackach a drzi sa na vysoko a nefunguje otackomer ... nevie niekto nahodov co to moze bit?

"enspritzanlage" - vstrekovanie paliva... mimochodom z toho "pravopisu" bolia oči :?
INSTAGRAM: korado_korado

lubomt
Kraj: Žilinský

Sobota, 6. Augusta 2011, 08:55

ing.zoidberg napísal:
vsetci menite len z automatu na manual a ja praveze rozmyslam o vymene manualu za automat .. :lol: uteste ma nejakym tym slovom ze to bude jednoduchsie :D

nebude, práveže horšie. Keď chceš dať automat miesto manualu, nemas tam kablovacku na riadiacu jednotku prevodovky, musel by si ju vlozit, dat RJ prevodovky, preprogramovat RJ motora aby brala info z automatu a opacne, nemas kablovacky na snimace prevodovky, nemas elektriku do radiacej paky /tam je tiez aj elektronika, nie len podsvietenie /, o mechanickych veciach ani nehovoriac... Pedale, radiaca paka s mechanizmom, drziaky prevodovky,iny kardan,inak zakriveny vyfuk a s tym mozne potiaze s inak ulozenym katalyzatorom, ine poloosi atd

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných