... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dusanik
Autor témy

Oznamovanie pokazenych ziaroviek e39 - uz je to ok!!!

Sobota, 25. Októbra 2008, 21:45

Ahoj mam problem ze na pristrojovke mi ukazuje ze mam vypalenu ziarovku na pravej brzde ale ta svieti a uz ma zacalo auto zvukovo upozornovat pri prepnuti na dialkove svetla ze sa nieco deje ale to neukazuje. to len klingne :roll: Na tej brzde som skusal aj kostru a aj konektor som kontroloval ale nist. Vie mi niekto poradit?
Naposledy upravil/-a Dusanik v Nedeľa, 26. Októbra 2008, 18:51, upravené celkom 1 krát.

pillot
Auto: E39; 523i+525iTour.
Kraj: Bratislavský

Sobota, 25. Októbra 2008, 21:55

A máš tam žiarovku 12V 21W?

pysta

Nedeľa, 26. Októbra 2008, 09:10

Asi ide o sedan ... pozri tretie brzdove

Dusanik
Autor témy

Nedeľa, 26. Októbra 2008, 09:47

Hej ziarovky su ok to som pozeral hned dokonca som ich vymienal navzajom pre istotu. Skusim pozriet to tretie brzdove to ma nenapadlo iked mam dojem ze ide. zatial vdaka

Dusanik
Autor témy

Nedeľa, 26. Októbra 2008, 10:07

super. bolo to to tretie brzdove uz to funguje ale co ma zaraza je ten gong ked som zapol dialkove a nic neukazovalo vcil ked je tretie brzdove ok to ukazuje pri zapnuti dialkacov v zadu na prave svetlo co je dost divne. ved co maju dialkove spolocne zo zadnym svetlom?

pillot
Auto: E39; 523i+525iTour.

Nedeľa, 26. Októbra 2008, 20:02

Čo majú spoločné, to neviem, ale skontroluj si funkčnosť brzdových svetiel (aj tretieho :smile: ) pri zapnutých diaľkových.

Dusanik
Autor témy

Nedeľa, 26. Októbra 2008, 20:32

no to hej uz som na to potom prisiel. potom to uz nebola ziarovka ale obimka. bol trochu spaleny kontakt v obimke a kedze je to robene vsetko cez odpor tak to svietilo. stacilo to vycistit a bolo hotovo. vlastne sa to spravalo ako keby tam bola slabsia ziarovka islo to ale na prd.
VDAKA ZA RADU 8)

peetuliak

upozornenie check numplate lights

Štvrtok, 30. Októbra 2008, 15:19

caute neviet poradit ohladom osvetlenia spz? ked som vymenil zadne ziarovky za modre diody tak jedna najprv nechcela svietit asi kontakt neviemk potom uz oki obidve , ale po zalozeni krytiek mi vypisuje stale na pristrojovke ze CHECK NUMPLATE LIGHTS.. NEVIEM CO MAM KONTROLOVAT VSETKO SVIETI AKO MA PORADITE NIEKTO ako sa zbavit toho upozornovania? dikes

RENAULTKILLER
Auto: BMW E39 540iA

Štvrtok, 30. Októbra 2008, 15:36

Dusanik napísal:
no to hej uz som na to potom prisiel. potom to uz nebola ziarovka ale obimka. bol trochu spaleny kontakt v obimke a kedze je to robene vsetko cez odpor tak to svietilo. stacilo to vycistit a bolo hotovo. vlastne sa to spravalo ako keby tam bola slabsia ziarovka islo to ale na prd.
VDAKA ZA RADU 8)

inak ta objimka tretieho brzdoveho stoji 103 korun v bavarii :lol:
tiez som ju kupoval

VLADKY242

Re: upozornenie check numplate lights

Štvrtok, 30. Októbra 2008, 16:01

peetuliak napísal:
caute neviet poradit ohladom osvetlenia spz? ked som vymenil zadne ziarovky za modre diody tak jedna najprv nechcela svietit asi kontakt neviemk potom uz oki obidve , ale po zalozeni krytiek mi vypisuje stale na pristrojovke ze CHECK NUMPLATE LIGHTS.. NEVIEM CO MAM KONTROLOVAT VSETKO SVIETI AKO MA PORADITE NIEKTO ako sa zbavit toho upozornovania? dikes
dal si tam led preto vypisuje chybu :wink:

Dusanik
Autor témy

Štvrtok, 30. Októbra 2008, 18:01

ved to hej tych par korun neni nic moc za tu obimku. lenze by ma nenapadlo ze taka prkotina a zrazu tolko problemov. pricom to svetlo svietilo. len naladove bmw takze niet sa co cudovat. a co sa tyka sej spz tak dioda nema taky odpor ako ziarovka takze to pocitac hodnoti ako nefunkcnu ziarovku. mozno by sa to dalo spravit nejakym odporom ale to by bolo asi dost prerabania a pocitania a niesom si isty ze by to naozaj fungovalo tak ako ma.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných