Nie to je pravda keď sa zadrbeš do snehu už ti ani pán boh nepomôže od pondelka som najazdil 25km z toho 8km som našmýkal na mieste zapadol som celkom 20x z toho 13x ma museli tlačiť a 8x som muesl odkopať celé auto a podhádzať štrk ale aj tak mám rád BMW
Kokos to keby som včera nahrával čo sme dorábali 2 hodiny sme odhrabávali auto teda som sa snažil len otočiť tak z toho by bol lepši film ako s lourim a hardym smrť toto takú mám svalovku
treba ist nato s rozumom a bez dsc, ked to skusis v opacnom poradi, uz sa nevyhrabes. 4x4 naozaj chyba, nasledne uz len vzduch na predok a x5 moze ist do ,,,
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bez DSC zlá skúsenosť akurát tak spálim gumy keď už sa zahrabeš poriadne tak jedine vyhrabať auto... ja som sa takýmito pokusmi dostal z podotýkam síce neasfaltovej cesty skoro až do vykopaného základu domu a to som mal DSC zapnuté keby som nepodsypal pod kolesá štrk už mi auto spadne do vykopaného základu už by ma ani nevytiahli keď som vystúpil s aute sneh som mal do pol lýtka a v niektorých miestach bol do pol dverí.
druhý pokus keď som ho vypol tak som skoro rozbil sklo na e90 čo stála za mnou... takže ho vypínam len na prázdnom parkovisku na zábavu
Najlepšie je využiť zotrvačnú silu auta no keď ťa donúti niekto zastať napr. protiidúci bezohľadní vodiči tak si došiel ak je ľad a veľa snehu že ti šteklí sneh na podvozku tak je prúser sa pohnúť. Keď je ten sneh ešte utlačený a ešte je ho veľa na ňom tak to je blbá kombinácia.
Kokos to keby som včera nahrával čo sme dorábali 2 hodiny sme odhrabávali auto teda som sa snažil len otočiť tak z toho by bol lepši film ako s lourim a hardym smrť toto takú mám svalovku
kamo viem o čom hovoríš, kamarát má e39 a sme na výške v banskej