Sobota, 26. Marca 2011, 20:09
caute chalani.
mam nasledovnu otazocku alebo problem (este neviem ci to je problem) uz ked som auto kupil zdalo sa mi ze volant ide dost tazko (mam rad ked je riadenie tvrde ked volant nelieta z lava do prava ale toto mi prislo az moc) nevenoval som tomu pozornost kedze ziadne cudne zvuky servo nevydavlo myslel som si ze to tak proste ma byt. ale cez tyzden som sedel v kamosovej e39 r.v. 2002 tak isto M-paketovy podvozok akurat 530d a jemu ide ten volant tak ako som bol zvyknuty na mojom ex. mondeu. proste o mnoho lahsie. za jazdy ma to vobec neznervoznuje akurat ked parkujem musim na volant dost tlacit aby som ho vedel tocit jednou rukou a to ma uz sere lebo niekedy musim dokonca tocit dvoma rukami a to mam teraz este zimne pneu 215/55/R16 a pondelok obuvam R19 :) a predpokladam ze tym sa to este zhorsi.
otazka znie co s tym servom moze byt ? oleja je dost, je cisty uplne ciry, servo vobec nehuci ani nijak ho nepocut. da sa tuhost serva niekde nastavit cez diagnostiku ci je v prdeli niejake cidlo ci je to ok?
vopred dakujem
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot
EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex
EX BMW E39 525d Individual ///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp