Štvrtok, 18. Júna 2009, 20:36
Tak dnes mi robili auto - prednu napravu, menil som horne ramena komplet ( tie mohutnejsie ), capy boli dost vytrepane, tycky stabilizatora - na vodicovej strane bola full K.O., gumy stabilizatora. Dobra sprava pre mna : klepanie a ine hnusne zvuky prestali, auto fakt ide ako novucicke po nerovnostiach - krása. Riadenie je teraz dost tuhe, super, ziadne vole.
Zla sprava : cukanie a trasenie auta pri brzdeni pokracuje skoro rovnako, trolilinku menej, brzd. kotuce su v urcitych miestach ( kruzniciach) trochu modre akokeby boli prepalene, kupoval som ich z anglicka pred necelim rokom a uz su v pi*i. Takze pozdravujem vyjebany england, aj ked je to len a len moja vina ze som kupil noname shity. Takze idem kupit zas nove kotuce + dosticky, co mi poradite, BREMBO, BOSCH, ATE, FERODO??? alebo ine??? dakujem za rady, uz nechcem vyhodit prachy in the air
Peppo mal si pravdu ze kotuce, ale fakt ma nenapadlo alebo som si nechcel pripustit ze nove kotuce mozu toto robit, ked este popritom som mal vybite capy atd, skurweneeee žebracke vyrobky, shity, slinty,kokociny