... všetko o BMW ...
M.B.W. napísal:Zdravim So devil
Ja mam Hualingan piatu generaciu a som absolutne spokojny. Nemozem sice porovnavat s Dynavin ktory som planoval kupit. Ked som ale videl poslednu generaciu od Hualingan neodolal som a kupil som to. Mozem povedat ze vsetky muchy co to radio malo v gen 2 su prec plus smer ktorym sa vydali je lepsi ako dynavin, teda to je moj nazor. Viac v PM.
http://www.aliexpress.com/item/Hualinga ... 84340.html
serwo napísal:Chalani, co mate tieto cinske nahrady OEM radia, mate niekto aj DSP (Top Hifi)?
Roki: Mas windows ci android? Reku ci je v grafike, resp. v menu nejaky rozdiel. Aky navi soft v tom pouzivas, iGO?
serwo napísal:Roki: Mas windows ci android? Reku ci je v grafike, resp. v menu nejaky rozdiel. Aky navi soft v tom pouzivas, iGO?
SO-DEVIL napísal:Aha, no ja som sa zatial k tomu nedopatral, ci sa to da spojit s DSP. Ja mam len Dice Mediabridge (USB, BT, iPhone, AUX a pod.) napojene na OEM radio namiesto menica, ale tiez som vzadu musel napajkovat nejaku redukciu ci modul a funguje to. Preto som chcel vediet, ci teda sa da nieco obdobne spravit aj pre ten Dynavin.Ja ma klasiku DSP hifi nemam ale cital som niekde ze sa to napojit da len treba kupit nejaku redukciu. Kable bude treba potiahnut dozadu k zosilnovacu tam sa to poprepaja a malo by to fungovat...
Na tom dynavine je trocha smiesne menu ale co uz ked zapnes FM radio tak uz to vyzera k svetu alebo klipy.
Tie s androidom vyzeraju krajsie. Navigacia je iGO a nestazujem sa. Je premakana nesklamala nikdy.
ROKI49 napísal:Sorry, dajako som sa ojebal. Asi som mal otvorenych viac tem naraz a odpisoval sucasne.serwo napísal:Roki: Mas windows ci android? Reku ci je v grafike, resp. v menu nejaky rozdiel. Aky navi soft v tom pouzivas, iGO?![]()
![]()
WTF?
![]()