... všetko o BMW ...
ado.diablo1 napísal:Diesel patri do traktora a nie do auta.
wattoze napísal:chlape kde ty žiješ.....
ianko napísal:...myslim ze v realite, lebo v 1,5t aute s 2L dieselom sa vozi iba zufalec...
za dalsie 10rocne tds povazujem za riadnu chujovinu, posluzilo mozno tomu kdo ho kupil ako prvy a nove, a stastny bol aj druhy krat ked ho predal dalsiemu ...
..kupejete rozdrbane mrdky..potom je cele forum zasrane len Vasimi problemami lebo na to nemate... a polokokotinammi garazmajstrov ako na to...
a odpoved na otazku: ziadnu, lebo po precitani vsetkych mozny for som usudil ze jazdena nafta v dobrom stave je utopia a cierna diera na prachy (s vynimkou par stastlivcov) a kupil som 530i M54.
wattoze napísal:
Tak zufalec tak na to ti poviem iba tolke ze ked najazdiš tolko KM čo ja na tom diesly tam sa možem s tebou bavit lebo ja auto pouzivam denne a nie na 5-10km po meste a tie vsetky mozne fora ktore si prečital sluzia prave na to aby si prave obyčajný ludia pomohli a nemuseli velakrat platit drahy servis ale to zrejme nieje tvoj problem nakolko ti asi otecko kupil novu M54 a vymenu poistiek a nalievanie vody do odstrekovačou riešiš v servise....
Peped napísal:
Prečo sa ponižuješ a reagujes na takýto prispevok.
Jeho reči hovoria za všetko......no comment