No auto je uz zo servisu, cena opravy: 512e...(strasne vela za to ze dokopy nic nebolo spravene).
Na aute vymenil nejake snimace a repas startera a to bolo vsetko. Voda uz zostava v polovici, neukazuje tepotu vody v cervenom, startuje lepsie...ALE, aj tak startuje velmi zle, vraj mame robit kratke starty, ze netocit to dlho, no a zrovna dnes auto ostalo stat a nenastartovalo ani za boha, a to je nejaky ten tyzden od opravy

. Starter toci super, baterka je ok, nafta v aute je. Fakt neviem v com je problem, uz som z toho na nervy
Servisak povedal, ze treba vymenit vstreky a baterku za silnejsiu, preto by som potreboval od vas poradit ci to tak moze byt, pretoze ani v jednej teme o startovani sa nespominalo nic o vstrekoch. Dokonca sme mu aj povedali ze treba asi nastavid predvstrek/davku paliva atd..a vymenil len cidlo na tu teplotu, zrepasoval starter a o startovani uz viac nehovoril, pritom stale to robi problemy, zo zaciatku to islo
Dalej...buchoce vpredu naprava, dali sme mu diely na vymenu ani to nevymenil pretoze povedal ze to je nieco ine ze to nam nevymeni asi by to nepomohlo ...
Co by som teda mal dat este skontrolovat? Proste problem je ten, ze za studena nastartuje hned, za tepla uz tiez ale zrazu z nicoho nic obcas nenakopne a treba tocit a vypinat kluc aj 3-4x za sebou, bohuzial teraz to spravilo to, ze nestartoval uz vobec a otec ostal s autom ktore nestartuje na parkovisku, a vybila sa aj bateria tim startovanim
Mozu to byt tie vstreky? Alebo bateria? Teraz v piatok by to malo ist sikovnejsiemu servisakovi, tak co by som mu mal povedat nech pozrie?
Dakujem za rady