... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
brixi napísal:Ako je to so zamrzanim nafty ? Treba aditiva ?
Vdaka
shark2 napísal:aditivum nedavam do bmw dakde bolo ze to radsej ee do tych novych motorov, tak ale riadim sa tym ze ked je dooost kosa aby bola nadrz co mozno najplnsia stale, prejazdim 1/4 nadrze a na najblizsej pumpe dotankujem ked viem ze auto bude stat v tej kose, tankujem shell/agip a nebol problem zatial, napr. vikend teraz na chate studene starty v noci -19 mi svietilo v aute ked som startoval a problem nebol, auto e92 330xd, nema to predhrev nafty??
do terenaku ale davam aditivum bo tam mi uz kedysi primrzla nafta inak to je tam riesene a auto slo v nudzovom rezime a odpalilo dake cidlo
shark2 napísal:aditivum nedavam do bmw dakde bolo ze to radsej ee do tych novych motorov, tak ale riadim sa tym ze ked je dooost kosa aby bola nadrz co mozno najplnsia stale, prejazdim 1/4 nadrze a na najblizsej pumpe dotankujem ked viem ze auto bude stat v tej kose, tankujem shell/agip a nebol problem zatial, napr. vikend teraz na chate studene starty v noci -19 mi svietilo v aute ked som startoval a problem nebol, auto e92 330xd, nema to predhrev nafty??
do terenaku ale davam aditivum bo tam mi uz kedysi primrzla nafta inak to je tam riesene a auto slo v nudzovom rezime a odpalilo dake cidlo
shark2 napísal:aditivum nedavam do bmw dakde bolo ze to radsej ee do tych novych motorov
coWon napísal:
co si zabudol ze si na slovensku?to co pises mozes akurat tak v nemecku ale nie na svk.. tu tankujes hnoj a tak je to povinnost
brixi napísal:Vyuzijem tuto temu aby som sa opytal. Neviem naliat naftu z bandasky. V hrdle do nadrze je zaklopka, ktora dovoli zasunut pistol na cerpacke. Neviem ju vsak prekonat ked idem z bandasky. Tento problem ocakavam aj v pripade keby som tam chcel dat aditivum . Ako na na to ?
voMacK napísal:
ta zaklapka nie je vodotesna...aditivum to obtecie..
bandaska ak ma kratke hrdlo a tu zaklapku neotvori tak asi jedine liat to tam pomaly, nech to stihne cez tu zaklapku odtekat
brixi napísal:Vyuzijem tuto temu aby som sa opytal. Neviem naliat naftu z bandasky. V hrdle do nadrze je zaklopka, ktora dovoli zasunut pistol na cerpacke. Neviem ju vsak prekonat ked idem z bandasky. Tento problem ocakavam aj v pripade keby som tam chcel dat aditivum . Ako na na to ?
shark2 napísal:
ako pisal vomack, aditivum to obtecie, je to len klapka da sa aj prstom uvolnit len to xce jemne lebo ti to zaklapne naspat.. riesil som to tak v HR ked som dosiel na pumpu a ti curaci mali diesel s pistolou tenkou len mi povedal ze to ako na benzine a nexcel som davat tie hrube pistole s inym napisom nafty co maju oni tam asi 3 druhy tak ked tam pojdete dakto tankujte len to co je napisane eurodiesel, proste po natankovani diesel neviem co to obsahuje ine auto dymilo co vypalovalo DPF a to aj mojmu otcovi, aj dalsim znamym na 5er aj X5 a jemu slo aj do nudzaku.. cize aj ked mali eurodiesel s tenkou pipou som si to rukou tu klapku otvoril a natankoval a nebol uz ziaden problem a to tych tankovani bolo viac..