... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

MatkoPE
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

svetla z angel eyes e91

Utorok, 8. Apríla 2014, 10:42

cital som tu vselico ako je teda mozne spravit EA tie svela od depo sa mi napacia z maju iba 4 ledky v kruhu a ze vraj FL svetla z e91 z kruhmi by mi tiez nefungovali co je na tom pravda ?? pripadne vie mi nikto nieco odporuccit co robil takuto prstavbu ??

Užívateľov profilový obrázok
lulu991
Auto: BMW 330xd
Kraj: Prešovský

Re: svetla z angel eyes e91

Utorok, 8. Apríla 2014, 11:24

A ake mas momentalne svetla a co ocakvas od AE svetiel (ci len ako parkovacky alebo chces pouzivat ako denne svietenie)?

MatkoPE
Autor témy

Utorok, 8. Apríla 2014, 11:29

noo proste aby boli kruzky nech to vyzera pekne a to denne svetenie by sa dalo nieako oklamat na parkovacku ale o to dene sveiteni mi ani tak nejde

lulu991
Auto: BMW 330xd
Kraj: Prešovský

Utorok, 8. Apríla 2014, 12:00

Tak denne svietenie sa s AE navrhnutymi ako parkovacky nikdy nijako "neoklames" aby fungovali ako denne svietenie, takze najskor musis povedat na co to chces pouzivat...Nenapisal si ake mas svetla, ani aky mas presne model, ale kedze nemas AE tak predpokladam, ze to je predfacelift halogen. Pokial je to tak, tak mozno by vedel uzivatel caknakist ti svetla rozobrat a dorobit do nich AE, skus mu napisat (zrejme ako parkovacky, nie denne svietenie). Alebo by si kupil predfacelift xenonove svetla, ktore maju AE uz zabudovane (tie sluzia iba ako parkovacky, nie su urcene na denne svietenie) riadiaca jednotka ale neviem ci by mohla ostat ta, ktoru mas v aute, takze mozno by bolo toto riesenie dost drahe (nehovoriac o tom, ze by trebalo dorobit naklapanie podla zatazenia a ostrek). Alebo by si kupil faceliftove halogenove svetla, ktore uz AE maju (tiez len ako parkovacky myslim), vyzeralo by to nejak takto predaj-auta-bmw/325i-e90-6-kvalt-navi-mpaket-performance-doplnky-nova-cena-t89171.html . Alebo by si kupil faceliftove xenonove svetla s AE (sluzia aj ako denne svietenie), tie by ti ale tusim len tak do auta nesadli, urcite by trebalo zmenit aj riadiacu jednotku atd, takze riesenie extremne drahe...Alebo uz jedine nejake neoriginalne svetla, ako napriklad DEPO, ktore si spomenul, ale tie teda nechces :wink:

MatkoPE
Autor témy

Utorok, 8. Apríla 2014, 12:17

noo hej presne mam E91 2007r.v pred FL mam tam teray svetla origo ZkW...noo mne by stacilo keby tie kruzky svietili ako parkovacky to by znamenalo ze by svetili naraz zo stretavacimi nie ?? len ako by to bolo keby sa tam daju tie origo svetla z FL, myslim ze teraz ked mam halogenove a u tych FL sa davaju LED do AE kde by som zobral napajanie pre tu LED AE

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Utorok, 8. Apríla 2014, 12:20

Prerobil som desiatky roznych svetiel a mas v podstate dve moznosti, original alebo cina. Zlata stredna cesta v tomto pripade nie je a dorabat kruzky do E90 s halogenom tak, aby to naozaj dobre (prirodzene) vyzeralo v podstate nejde. Viac technickych moznosti cez PM. ;)

MatkoPE napísal:
cital som tu vselico ako je teda mozne spravit EA tie svela od depo sa mi napacia z maju iba 4 ledky v kruhu a ze vraj FL svetla z e91 z kruhmi by mi tiez nefungovali co je na tom pravda ?? pripadne vie mi nikto nieco odporuccit co robil takuto prstavbu ??

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 4 neregistrovaní