... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
unknown napísal:nechcem zakladat novu temu tak to supnem sem
ked auto dlhsie stoji, po nastartovani asi 5 min vydava taky suchotavy zvuk. mam pocit, ze to ide od alternatora. chcel by som sa opytat ci to moze byt lozisko alternatora a ze ci lozisko alternatora je to iste ako volnobezka alternatoraalebo su to 2 rozdielne veci.
dik za odpoved
ferino250 napísal:Chlapy takže moj problém sa mi opät vratil asi po dvoch týždnoch odkedy som nahodil ten druhy remen Continental tak to piskanie sa znova vratilo. Skušal som aj ten Silikonový olej to mi pomohlo cca na 1 den a znova pištíneviem čo mam dalej skusit
???
ferino250 napísal:len mna serie to že bolo chvilku pekne ticho a znovu to začalo nemôže to ešte robit remenica na alternatore ked už to ma tych 180000km žeby tie zuby boli už ostre a zle to dosadalo ?? :O neskušal niekto menit tu remenicu ??
coWon napísal:ale remenica na startere ti to nemoze urobit pretoze sa "volne toci"
to skorej velka remenica na klukovke preklzne kusok... podla mna to musi byt par milimetrove preklznutie..
vies co ma napadlo... skusme experimentovat a to tak, ze zacneme od klukovky... pri vypnutom motore trocha namastime remenicu tak aby bola pri dotyku s remenom "mastna" a nastartovat.. piskne alebo nepiskne.... ked piskne, tak pokracovat na inom "kolecku"
ale samozrejme, pri prvom experimente bude remen mastny a chvilu to robit nebude a tak cakat kym to znova zacne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bmwbanan napísal:teraz ked citam, tak tiez mi to asi robi pri starte ale menit pol auta aby som to odstranil nebudemferino250 ty si kolko vrazil uz do toho auta ? by si pomaly kupil aj druhe nie ? no aspon mas pokoj ze je vsetko nove
ferino250 napísal:Chlapy takže nerobil som žiadne testy hned som to stavil natu remeničku na alternatore a trafil som sa krasne ticho bez piskotaniacelkovo ma ta remenička s pracou vyšla 40 e tak dufam že to ticho už aj ostane
coWon napísal:to ma poser...![]()
dufam te to uz prestane