... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Xypík napísal:](*,) Zdravím, nemá někdo možnost za rozumnou cenu Logic7 BMW TOP HIFI DSP
Mám e91, nejdřív se pokazilo autorádio CCC Proffesional, koupil jsem jiné stejný model. Teď po roce pro změnu přestal hrát zesilovač... nechci dávat 400EUR apod. sumy, ale zase je škoda dávat tam alternativní zvuk, když to jede přes optiku,... Je v tom autě celkem nuda když to nehraje...![]()
Nějaké možnosti? Vrakoviště, dovozci použitých dílů z Německa?
airbone napísal:Zdravim ta, vidim ze sa vyznas a nechcem zakladat novu temu. Mam x3 e83 facelift audio stereo takze zaklad. Kamos ma x3 na diely kde je top hifi dsp professional. Co vsetko potrebujem z jeho auta ( repraky a zosilovac je samozrejmost) ale ci potrebujem aj komplet kabelaz ci potrebujem aj radio z jeho auta a co vsetko potrebujem este spravit ( kodovanie coho vsetkeho) aby mi to fungovalo? Ďakujem za odpoveďTo je asi blbost, tieto zosikyk v e90 odchadzaju len velmi zriedkavo, neverim ze odisiel.
Problem je podla mna ovela jednoduchsi - kupil si sice ccc modul ale je z ineho auta a nakodovany na iny druh zvuku, but standard alebo len hifi. Totizto ak je v aute top hifi zosik, ten dostava zvuk po optike zatial co vsetky ostatne audiosystemy klasicky z fakra zasuvky priamo z ccc.
Takze to tvoje ccc neposiela ziadny signal zvuku po optike a preto je totalne ticho..... Modul sa musi prekodovat podla vybavy tvojho auta a nie je to len kvoli zvuku ale aj kvoli sto ostatnym veciam.......