... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
lacos31 napísal:Ahojte chlapi.Mam E90 320d rok vyroby 2006.Mam origo autoradio a na volante tlacitko na telefon.Mame v rodine 2 mobilne telefony.ako by som mohol namontovat nejaky adapter,aby som mohol vyuzivat handsfree na 2 telefony,samozrejme nie naraz.kde sa da zohnat nejaky adapter?zatial mi nefunguje,ale ked uz mam,tak by som mohol aspon vyuzit.Hore na spatnom zrkadle mam mikrofon.nejaky kabel mi strci z palubovky na univerzalny drziak telefonu.A ako vlastne zapojim na origo autoradio?ma tu niekto s tym skusenosti?Diki za odpovede.
stanleyt318 napísal:
ja som ostal rovnako prekvapeny ale vyriesil som to uplne sedliacky a som velmi spokojny - v stredovej priehradke je aux vstup, kupil som si predlzovaci kabel s 3,5mm jackom, ten som tam zapojil a popod stredovy panel az k prevodovej pake som pretiahol ten kabel. Tento druhy koniec som zapojil na mobil (konektor na sluchatka) a ked mi niekto vola len si prepnem na volante zdroj zvuku (radio-cd-aux) a zdvihnem telefon a volam a v aute sa ozyva hlas z telefonu a hovorim klasicky do stropnych defaultne nainstalovanych mikrofonov... :)
V ruke nedrzim telefon, ten je na drziaku... :)
VK-Tomas napísal:urcite to nieje zle riesenie no co mne najviac vyhovuje na origo HF je ze si nemusim vytahovat z vacku furt telefon a nemusim mysliet furt na to aby som si ho tam nezabudol a samozrejme zoznam kontaktov cez idrive
stanleyt318 napísal:no tak sa opravujem, vyskusal som to este raz a vyzera to tak ze ten zvuk mi berie z mikrofonu v telefone... ale je to take ciste a tak krasne ma je pocut na druhej strane ako keby som hovoril normalne do telefonu pri uchu alebo do tych original mikrofonov v strope :) nevadi, moj nazor sa nezmenil, je to celkom slusne a spravne fungujuce "handsfree" :)
TomasHC napísal:
Len to má chybičku krásy - keď máš nahlas muziku, tak nemusíš počuť zvoniť telefón