... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Trojec napísal:v 2006 sa o DPF este ani nemcom nesnivalo...Hmm s tým prstom to musím skúsiť, auto mám dovezené z Nemecka pár mesiacov a nemca som sa akosi zabudol spýtať či má v v bavošovi dpfkoproblém je ten, že mám vymenený klasický výfuk za športový a tajne dúfam, že keď výfuk vymenil tak vyhodil aj tú sračku z tadiaľ, je nejaká nádej, že to tak mohol spraviť???
A tuším keď som mal dole spodné dekľe tak som tam mal takú podlhovastú blbosť ako "strejdo" na fotke, len v idrive mám zaznamenaný interval na výmenu tak som z toho mimo.... BMW E90 320d r.v. 2006 -dovoz z Nemecka.
Trojec napísal:Decoder mi veľmi nepomôže, ja som len chcel vedieť, či sa nejako jednoducho dá zistiť, či ho vyhodil Nemčúr, keď tam dal športový výfuk alebo nie. Ale ako vidím jedine to pôjde na rampe deklík dole a pozriem sa na to tak
Trojec napísal:Môžeš mi prísť pomôcť? Jeden mi nestačí, mám dvojkanónA vidím, že si odborník, tak si so sebou dones aj špaletu odtieňov výfukových sadzí aby si mi to presne vedel určiť...
Niet nad dobrého fachmana
Trojec napísal:Hej z fotiek chápem kde je umiestnený len čo ak by som mal jednu rúrku zanesenú viac ako druhú??Preto by som potreboval dva
Ale no dosť žartíkov ide o to, že som to už prstom skúšal a nemôžem povedať, že by mi ostal taký čistý ako keby prejdem po laku, ale zase ani špinavý veľmi nebol asi spravím foto
Trojec napísal:No dnes som dal auto na rampu aby som to nemusel testovať a bol som si na 100 pro istý, no a zistil som, že dpfko tam je jajaj...
bramborak napísal:ak mas takyto cisty vyfuk ako na foto prst tak dpf mas na 100%dpf off vyfukova sustava vyzera trosku inak