Včera som mal tú "česť" navštíviť servis v autopalace. Ako hovorí aj názov témy, tento servis, nikdy viacej. Bol som objednaný včera na konrétny čas (09:30) s autom - MINI Cooper R56, ktorý bol dokonca kupovaný priamo v autopalace ako nové auto. Už vtedy som krútil hlavou nad prístupom slečny, ktorá mala na starosti predaj nových áut, a ktorá ma presviedčala, že montážny otvor na zadnom nárazníku je cúvací senzor , pritom auto vo výbave PDC nemalo

Keďže nie som z Bratislavy prišiel som v predstihu. Auto som odovzdal prijímaciemu technikovi a počkal na rozvoz zákazníkov. Bolo mi povedané, že auto bude okolo 12tej hotové, čo mi už nebolo povedané a čo som sa dozvedel až neskôr, že rozvoz zákazníkov funguje vlastne len jednosmerne

, keďže chlapec z rozvozu má pracovnú dobu len do 12:00. Keďže telefonát ohľadom informácie, že auto je hotové neprišiel ani po dva a pol hodine po čase, kedy auto malo byť hotové, zavolal som iniciatívne, aby mi povedali, kedy asi auto bude hotové a vlastne prečo to tak dlho trvá. Po minútovom zvonení telefónu mi zdvihla slečinka, ktorá povedala, že mi ihneď prezistí a zavolá v akom stave sa auto nachádza. Ihneď v jej predstavách asi znamená, že ani po polhodine nič. Moje vytočenie sa dostávalo na novú úroveň a tak som opäť volal, čo je s autom. Zdvihla mi iná slečinka, ktorá povedala, že kolegynka to ešte stále zisťuje

a že sa hneď ozve. Po ďalších desiatich minútach som dostal telefonát, že už to zistila, no ale že ma nepoteší, lebo autíčko vraj bude hotové až v pondelok, lebo nemajú nejakú súčiastku, o akú sa malo jednať mi nevedela povedať a netušil som to ani ja, keďže išlo len o predpísaný olej servis s výmenou filtrov. Po mojom rozhorčení som sa spýtal, že čo mám podľa nej robiť a čo sú teda ochotní urobiť pre zákazníka. Jej reakcia a ponúknuté možnosti: odvoz k nim sa nedá, lebo kolega už nerobí, a teda mám si zaplatiť taxík alebo autobus a náhradné auto na víkend vraj nemajú, takže vlastne mi vedia ponúknuť prd. Moje vytočenie sa vygradovalo najviac ako bolo možné, preto som už zvýšil hlas a povedal, čo si o takomto prístupe myslím. Zobral som prvý taxík a vybral som sa do autopalace. Ako som išiel okolo umyvárky, tam zbadám ako moje auto práve umývajú, a teda vyzeralo, že je hotové. Po nemom úžase som prišiel na recepciu, kde dve slečinky, s ktorými som volal na mňa zazerali, že oni nič nevedia, oni mi nič také, že auto nebude hotové vraj nepovedali, vlastne zo mňa urobili totálneho debila, ktorý si celú túto etudu vlastne vymyslel.

Po vyčkaní na prijímacieho technika mi tento oznámil, že auto je hotové, všetko v poriadku a že on tiež nič nevie o tom, že auto by dnes nemalo byť hotové. Neviem čo toto divadlo z ich strany malo znamenať, či to bol len zlý piatkový pokus o žart alebo snaha vytĺcť zo mňa peniaze. Vyskúšal som už viaceré servisy, ale s takýmto dementným prístupom som sa ozaj nikde nestretol, a preto autopalace už nikdy viac. Nie som osoba, ktorá má potrebu sa sťažovať, ale o tento príbeh by bol hriech nepodeliť sa.