Zdravim pani...Ja uz mam fakt nestasie...Pred 2-3 tyzdnami som mal problem nastartovat auto...problem bol v uhlikoch na starteri.repas startera + robota 90€...Zobral som auto zo servisu cely nateseny ze hura uz ide, a po 15 km som srasne stratil vykon...citil som sa ako pri 30-40KW...mozno vykon felicie...

odstavil som auto na zatavke vypol motor pozrel pod kapotu co sa deje a smrdel spaleny olej...skontroloval som olej no nebolo ho tam moc ale dolial som 0,5litra oleja co som mal pri sebe...
Nastartoval som auto na P (parking - mam automat), trosku divne nastartovalo kamarat v zadu pozeral na vyfuk ci nepojde biely dym...nic v pohode pridal som na cca 1500-2000otacok na neutrali, a uz to islo auto vyskocilo na max otacky, a motor sa nedal zastavit a tolko dymu ze az...samozrejme vytiahol som klucik zo spinacky a nic...prve co ma napadlo odpojil som baterku...pre istotu aby nejaky skrat nebol...problem je dost velky v tom ze cca 3-5 minut isiel na plne otacky dym cca na 1 kilometer...hasici nevedeli trafit ku mne...nevedel som co sa deje tak sme volali hasicov...z vyfuku tak husty biely dym ze asi cca 10-15 dymovnic je malo...jak prisli hasici vtedy auto skapalo ale samo od seba ziadna rana, ani trhnutie krasne pomalicky klesli otacky a vypol motor...potom sme ho uz neskusali startovat...no potiahol som ho do servisu na neutrali odstavil a cakam co mi povedia...Co myslite prezil to motor???
Velmi sa bojim ci je motor ok alebo nie...ale nic tam netrhlo ani nic take som nepocul...potom sa uz auto nestartovalo ani nic...
Auto moc nejazdilo cca 4 mesiace lebo som nemal vodicak a frajerka na nom jazdila tak raz za 2 dni...ale nevytacala motor ani nic podobne...jazdilo ako zena...potom stalo tyzden ked mi opravovali starter...a teraz ked som sadol tak som ho trosku prevetral ale v norme...max 3500otacok 90km/hod a to sa mi stalo...
Aky je Vas nazor????co vsetko bude zle???len sa bojim velmi toho motora...
Dakujemmmm...:)
inak je to 320D, automat, 100kw r.v.:2001, cca 225000km...