... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
PetoK napísal:Chod do nejakeho normalneho servisu,kde robia so sklami a kde ti to aj vymenia... nedaj sa zlakat nejakymi lacnymi smejdami z netu, a objednaj origo alebo kvalitnu nahradu... pilkington,saint-gobain atd. Lacne skla su zle.
Sk1r3x napísal:kraj máš nitriansky tak čo ja viem ... H&D Nové Zámky , na čelnom mi svieti pilkington ..., rychlo urobené , se všim všudy nejak 150€ cca ?
fafa111 napísal:Ale ked to nikdy nerobil, nevie, ze mu treba aj primer, lepidlo, rezaci drot a samozrejme sklo mozno s gumou okolo skla (neviem ako to riesene E46).
Taktiez kto to nikdy nerobil, nevie tu techniku rezania s tym drotom a poskodi aj lak/farbu na aute.
Nevie ako naniest lepidlo, ako pritlacit na co ma dbať ......
Proste musis raz vidiet a potom je to ako pise kubko45 za 100€.
kubko45 napísal:vymena skla trvala tak 2 hodinky sam som to s kamosom zvladol material 100 eu, robota asi liter slivovice..... servis ta osklbe
sklo drzi uz 2 rok a uplne v pohode
BinKooL napísal:tudy cesta nevede![]()
napis do hornetu, spravia ti nezavaznu cenovu ponuku - aj s poistenim aj bez, poslu ti to mailom a sam si to porovnas/zhodnotis, ja teraz tiez cakam na ponuku, tiez mam ten isty problem ako ty, ze hodku to mam tu pavucinku o asi 1cm dlhsiu
edit: az teraz som zistil ako moc lubim ciarky