... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
lajooriginal napísal:to ma zhasnut skoro okamžite...povedal by som že mas asi niekde upchatý kábel
TT-SIMIK napísal:Ja mam zase problem ten,že som menil komplet predne aj zadne obloženie aj indikátory aj su skontrolovane a stale mi ta kontrolka svieti.....nevie niekto treba to dat resetnut v servise???![]()
![]()
Ico2311 napísal:
Teraz som menil brzdy a aj senzory ... Ak ti svieti daj si zresetovat palubny PC ,cez to menu ...mne to islo ...
TT-SIMIK napísal:Z dverami to nemá nič,stačí keď necháš klúč v polohe 1 (kontrolky) cca. tých 40 sekund tak zhasne, mám vyskúšané!!!!
lasakdsa napísal:
Zdravím chalani, ja mam zasa problém čo sa týka tej kontrolky taký že, mi začala svietiť, tak som vymenil zadné kotúče+doštičky+snímač, a zresetoval som to klúčom. Kontrolka zhasla ale po 3ťom stlačení brzdového pedála sa opäť rozsvietila. Tak som to nechal tak nabehal som asi 300km a zresetoval znovu. Kontrolka prestal svietiť. A zhruba po dalších 400km sa opäť rozsvietila a teraz mi už nejde ani vyresetovať klúčom. Neviete mi niekto poradiť?
Dík
Radim046 napísal:
A na přední kotouče a čidlo+dráty jsi se taky koukal?
lasakdsa napísal:
Ano, pozeral a kotúče vyzerajú ok, lenže pri prudšom brzdení mi začne volant triasť, takže asi budú skrútené. Budem musieť vymeniť aj predok a snáť to pomôže.
Keď je to čidlo predrané, tak sa to nedá tá chyba vymazať klúčom? Že by tá kontrolka prestala svietiť a ked potom stlačím brzdový pedál, tak by sa rozsvietila?
Radim046 napísal:
Moc nerozumim té tvojí poslední větě ale dle toho co píšeš máš tedy předřené i přední čidlo? Tak to je pak jasné že ti sviti kontrolka i po výměně zadních brzd.Když to smázneš tu chybu stejně se ti to zase hned rozsvítí dokud nevyměníš i to přední předřené čidlo.
lasakdsa napísal:
Ano, pozeral a kotúče vyzerajú ok, lenže pri prudšom brzdení mi začne volant triasť, takže asi budú skrútené. Budem musieť vymeniť aj predok a snáť to pomôže.
Keď je to čidlo predrané, tak sa to nedá tá chyba vymazať klúčom? Že by tá kontrolka prestala svietiť a ked potom stlačím brzdový pedál, tak by sa rozsvietila?